reklama

Grudniowe mamusie 2008

Widze ,ze Was tutaj coraz więcej zagląda....ja juz po 1,5 godzinnej drzemce..jejku jak cudownie:)))0 pierwszy raz od dłuższego czasu cosik mi sie przysniło...szok :szok: fanie mi teraz:p hahaha

Uciekamy na zkaupki:) bo przespie sklepy:) do później mamuńki:*

reklama
lo jej ja nawet nie wiedzialam ze wczoraj jakis festiwal byl:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry: a Malenczuka piosenek czasem lubie posluchac zwlaszcza jednej , nie pamietam kto to w oryginale spiewa ale slowa leca tak '' nigdy wiecej nie patrz na mnie takim wzrokiem , nigdy wiecej ..................................tra la laaaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D:-D normalnie ciary mam na plecach jak on to spiewa ale ogolnie faceta jako osoby nie trawie:confused2::confused2:

co do pogody to widze ze w calej polandii do dupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:eek::eek::eek:

madzienko ciesze sie twoim szczesciem ze dzis siedzicie w domku;-)przynajmniej z nami popiszesz bo w taka pogode to tylko na bb siedziec:-D:-D

ooooooooooooooo tylko u landryneczki sloneczko:sorry::sorry:

Czołem Mamuśki :-)

Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam :-D:-D:-D-NIKADO

Nie zazdroszczę Ci tych upałów w nocy (w dzień to co innego....), pamiętam jak byłam kilka lat temuw Chorwacji i nie mogłam spać w nocy, tak było duszno. A tak przy okazji, mam nadzieję że zaproszenie do Ciebie nadal aktualne, bo mó G tak się napalił....hihihi

A z ciekawostek-wczoraj Oluś cały dzień trzymał się za lewe uszko.Już myślałąm, że ma zapalenie ucha, a mój brat zwrócił mi uwagę, że go chyba włosy łaskoczą, bo ma kilka takich długich jeszcze z czasów "brzuszkowych" :-D:-D:-D

no wlasnei z tym uchem to mam tak samo teraz zobaczylam i on ma kilka dlgich wloskow pojedynczych i to mu musi przeszkadzac a tezs myslalam ze to zapalenie

a kiedy zamierzacie do mnie wpasc :zawstydzona/y: bo zaproszenie nadal aktualne :zawstydzona/y: wreszcie ktos mnie z bb odwiedzi

lo jej ja nawet nie wiedzialam ze wczoraj jakis festiwal byl:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry: a Malenczuka piosenek czasem lubie posluchac zwlaszcza jednej , nie pamietam kto to w oryginale spiewa ale slowa leca tak '' nigdy wiecej nie patrz na mnie takim wzrokiem , nigdy wiecej ..................................tra la laaaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D:-D normalnie ciary mam na plecach jak on to spiewa ale ogolnie faceta jako osoby nie trawie:confused2::confused2:

co do pogody to widze ze w calej polandii do dupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:eek::eek::eek:

madzienko ciesze sie twoim szczesciem ze dzis siedzicie w domku;-)przynajmniej z nami popiszesz bo w taka pogode to tylko na bb siedziec:-D:-D

ooooooooooooooo tylko u landryneczki sloneczko:sorry::sorry:

ponad 30 stopni takie mamy sloneczko upal normalnie no i powietrze takie jakies slone od morza :cool:

kurcze macie jakies sposoby na komary :crazy: normalnie jakies muszki sa co jak dziabna to pol reki puchnie :crazy: i oczywiscie tylko mnie zajadaja bo malego i Amo nie czepiaja sie :cool: a jak to swedzi juz nawet najnowszy rajd do kontaktu nie pomaga przywyczaily sie chyba:crazy:

komary na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

landryneczko sprawdz sobie tutaj:tak::tak:tutaj komarow nie ma ale moja kolezanka w polsce zamawiala wlasnie cos na te owady niedobre i jest zadowolona...jak bede miala z nia kontakt to zapytam:-D

looooooo OPASKA ODSTRASZAJĄCA KOMARY, MESZKI, KLESZCZE (650562998) - Aukcje internetowe Allegro
to jest superrrrrrrr Używana jest również przez Armię Izraelską, co potwierdza jej skuteczność wreszcie cos przy sobie bede nosic co by mnie nie gryzly i na dworze to sobie kupie :-D:-D ciekawe czy dzis znajde tego wloski odpowiednik

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry