Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widze ,ze Was tutaj coraz więcej zagląda....ja juz po 1,5 godzinnej drzemce..jejku jak cudownie))0 pierwszy raz od dłuższego czasu cosik mi sie przysniło...szok
fanie mi teraz
hahaha
Uciekamy na zkaupkibo przespie sklepy
do później mamuńki:*

a Malenczuka piosenek czasem lubie posluchac zwlaszcza jednej , nie pamietam kto to w oryginale spiewa ale slowa leca tak '' nigdy wiecej nie patrz na mnie takim wzrokiem , nigdy wiecej ..................................tra la laaaaaaaaaaaaaaaaa

normalnie ciary mam na plecach jak on to spiewa ale ogolnie faceta jako osoby nie trawie

Czołem Mamuśki :-)
Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam-NIKADO
Nie zazdroszczę Ci tych upałów w nocy (w dzień to co innego....), pamiętam jak byłam kilka lat temuw Chorwacji i nie mogłam spać w nocy, tak było duszno. A tak przy okazji, mam nadzieję że zaproszenie do Ciebie nadal aktualne, bo mó G tak się napalił....hihihi
A z ciekawostek-wczoraj Oluś cały dzień trzymał się za lewe uszko.Już myślałąm, że ma zapalenie ucha, a mój brat zwrócił mi uwagę, że go chyba włosy łaskoczą, bo ma kilka takich długich jeszcze z czasów "brzuszkowych"![]()
bo zaproszenie nadal aktualne
wreszcie ktos mnie z bb odwiedzilo jej ja nawet nie wiedzialam ze wczoraj jakis festiwal byla Malenczuka piosenek czasem lubie posluchac zwlaszcza jednej , nie pamietam kto to w oryginale spiewa ale slowa leca tak '' nigdy wiecej nie patrz na mnie takim wzrokiem , nigdy wiecej ..................................tra la laaaaaaaaaaaaaaaaa
normalnie ciary mam na plecach jak on to spiewa ale ogolnie faceta jako osoby nie trawie
co do pogody to widze ze w calej polandii do dupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
madzienko ciesze sie twoim szczesciem ze dzis siedzicie w domku;-)przynajmniej z nami popiszesz bo w taka pogode to tylko na bb siedziec
ooooooooooooooo tylko u landryneczki sloneczko![]()

normalnie jakies muszki sa co jak dziabna to pol reki puchnie
i oczywiscie tylko mnie zajadaja bo malego i Amo nie czepiaja sie
a jak to swedzi juz nawet najnowszy rajd do kontaktu nie pomaga przywyczaily sie chyba

tutaj komarow nie ma ale moja kolezanka w polsce zamawiala wlasnie cos na te owady niedobre i jest zadowolona...jak bede miala z nia kontakt to zapytam
taaaaaMaciek Maleńczuk

komary na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
landryneczko sprawdz sobie tutajtutaj komarow nie ma ale moja kolezanka w polsce zamawiala wlasnie cos na te owady niedobre i jest zadowolona...jak bede miala z nia kontakt to zapytam
![]()

ciekawe czy dzis znajde tego wloski odpowiednikheheh dobre dobrelooooooo OPASKA ODSTRASZAJĄCA KOMARY, MESZKI, KLESZCZE (650562998) - Aukcje internetowe Allegro
to jest superrrrrrrr Używana jest również przez Armię Izraelską, co potwierdza jej skuteczność wreszcie cos przy sobie bede nosic co by mnie nie gryzly i na dworze to sobie kupieciekawe czy dzis znajde tego wloski odpowiednik