Agacia82
Mami :)
Ooooo a Ty czasami spać nie miałas iścA ja????:--
-
-
-(

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooooo a Ty czasami spać nie miałas iścA ja????:--
-
-
-(

nie no nie miałam kiedy sobie pazurków zrobić, jutro pewnie też czasu nie będę miała, no to kurcze siedze po nocach, ale jestem z siebie dumna, normalnie french bez pasków zrobiłam
nie śmiejcie się, ale ja to zawsze taka graźlawa, że nigdy nie umiałam, a tu proszę, skupienie, i taaraaa, fanfarrki, nawet nieźle wygląda, a jutro zero zmywania naczyń do wieczora i obierania ziemniaków, no dobra uciekam, bo i tak nikogo nie masuper, gratulacje, oby tak dalej, to jest naprawdę duży komfort jak dzieciaczek sam zasypia, ja tak mam od dłuższego czasu, i taka jestem z siebie dumna, ż etak dzieciaczka wychowałam, i z niego oczywiście, że juz taki samodzielny ten mój synek
dzięki Dagulla, na pewno będzie miło, butla wina pękniea ja juz sobie muszle ubzduralam
bo w ciązy takich rzeczy to bałam sie jeść a potem wiadomo restauracje mogłam sobie z głowy wybić na jakiś czas, no to teraz trzeba przyszaleć
dobranoc,
ps.rano to chyba będzie cięzko, zaraz spatulki pójde po mleczku, ale potem może odwiedzę was na chwilkę, no chyba, że się nie stęskniłyście jeszcze;-)

No a teraz już oczywiście drzemeczka.

...no i ładnie ja odłozylismy a ona smok w buźce i buuuuu buuu buuu.....no i tyle było ze spania.....ale tatuś z Mari siedział a ja spałkam...