reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a ja coś dziś na bezsenność cierpie:-Dnie no nie miałam kiedy sobie pazurków zrobić, jutro pewnie też czasu nie będę miała, no to kurcze siedze po nocach, ale jestem z siebie dumna, normalnie french bez pasków zrobiłam:-Dnie śmiejcie się, ale ja to zawsze taka graźlawa, że nigdy nie umiałam, a tu proszę, skupienie, i taaraaa, fanfarrki, nawet nieźle wygląda, a jutro zero zmywania naczyń do wieczora i obierania ziemniaków, no dobra uciekam, bo i tak nikogo nie ma

super, gratulacje, oby tak dalej, to jest naprawdę duży komfort jak dzieciaczek sam zasypia, ja tak mam od dłuższego czasu, i taka jestem z siebie dumna, ż etak dzieciaczka wychowałam, i z niego oczywiście, że juz taki samodzielny ten mój synek:tak:

dzięki Dagulla, na pewno będzie miło, butla wina pęknie:-D:tak:a ja juz sobie muszle ubzduralam:-Dbo w ciązy takich rzeczy to bałam sie jeść a potem wiadomo restauracje mogłam sobie z głowy wybić na jakiś czas, no to teraz trzeba przyszaleć:tak:

dobranoc,
ps.rano to chyba będzie cięzko, zaraz spatulki pójde po mleczku, ale potem może odwiedzę was na chwilkę, no chyba, że się nie stęskniłyście jeszcze;-)

Dzień dobry:-) Chyba dzisiaj będę pierwsza bo dziewczyny długo w nocy grasowały:tak:
Moje dziecko od kilku dni zmieniło strategię i budzi się dopiero o siódmej także mamuśka ma godzinkę dłużej spania. A dzisiaj wogóle jakaś cudna noc bo posżła spac zaraz po ósmej i w nocy wstała tylko raz na jedzonko:tak:No a teraz już oczywiście drzemeczka.

Dzisiaj nie mamy żadnych miesięczniaków ale za to osiemnastkę;-):-D
Nikado sto lat sto lat niech żyje żyje nam!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Witam i ja :)

No po tym jak nasza corcia poszła spac o 18 i ani mysłaa się juz budzic....było tak se....mała obudziła sie o 24 na jedzonko, ostatnią butle miała o 14,a cycuia o 19:30:szok:...no i ładnie ja odłozylismy a ona smok w buźce i buuuuu buuu buuu.....no i tyle było ze spania.....ale tatuś z Mari siedział a ja spałkam...:p hhaha no i potem o 4 pobudka na butle i o 6:30 wstajemy:phahaha

Zaraz leckam Was nadrobić...a tynm czasem:

Wszystkiego najpiekniejszego, najśliczniejszego i najcudowniejszego życza Kanusia z Mariczka naszej solenizantce NIKADO:*:*:*

hej :tak:
Nikado sto latek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)
u nas pogoda przeokropna leje leje leje leje leje , meza na zakupy wyslalam gdyz ja dzis nosa na dwor nie wystawie brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry