reklama

Grudniowe mamusie 2008

My juz z Dagulla po spotkanku. Bylo naprawde super, pogadalysmy \ ale za malo czasu bylo, bynajmniej ja sie nie nagadalam ale to normalne bo ja gadula jestem:-DDagulla jest super babeczka a Kacperek slodziak niestety troszke bez chumorku dzis ale to pewnie na zabki ;-)
Fotorelacje zdam poniej bo teraz smigal na fitness...
aaaa i najlepsze niedoczytalam wczoraj i kupilam dzis na spotkanie ciasto z galaretka:-D:-D

ja dopiero dotarlam tzn zdazylam juz malego wykapac ale zaliczylismy po drodze mc donalda:tak:

a wiec tak:-D Cyprysiowa to super laseczka Ksawerus caly czas usmiechniety w przeciwienstwie do mojego bąka , Cyprianek zabawial mojego marude no i fajna lapke obilna scianie;-) no i Adrian sympatyczna gadulka :-D podsumowujac super fajna rodzinka :tak:

a teraz troche was nadrobie no i musze sie ochwalic ze maly znou spi w lozeczku:happy:

reklama
Wiecie co??? mała mi zasneła o 18.... obudziła sie tylko na cycka o 19:30 i dalej śpi.....chciałam ją rozebrac zeby wykąpać,troszku by sie przebudziła i potem dalej okolo myślałam 21ziuziu....a tu flak jak nic,,,,zero reakcji....no i spi cały czas.... :eek::eek::eek:

Załamka widze co bedzie w nocy.,,,,:szok:

może nie będzie tak źle jak myślisz....

Ja Kubulowi ze sto kołysanek już zaśpiewałam i cycuś i usnął ładnie ale mnie się zdaje, ze on tęskni za tatą:(

Dagula nie poddawaj sie... pod tym okienkiem jak piszemy posty masz Dodatkowe Opcje..w nich .jeszcze niżej jest zażądzaj załącznikami i tak dodajesz pliki z kompa....tak duzo jak chcesz i robisz wysli i juz....:0 zatwierdz odp i gotowe:)))

Cześć dziewczyny,
widzę, że spotkania się rozkręcają, Mamusia z Madzieńką, Cyprysiowa z Dagullą, kurcze, ale wam dobrze, też tak chce:tak:
a ja dziś na zakupkach byłam bo jutro idziemy do restauracji uczcić naszą rocznicę(troche wcześnie ale to dlatego, że mam teraz jest to z Wiktorkiem może zostać)więc jakąs szmatkę musiałam sobie kupić.
Knajpka juz zarezerwowana- włoska, mmmm, aż się doczekać nie mogę:tak:i jakieś fotki też będą tylko ja się zmobilizowac nie mogę zeby coś powstawiać.
A i muszę się pochwalić, że juz prezencik dostałam:tak:tylko ja jeszcze biedna zdecydować się nie mogę co tu kupić:zawstydzona/y:
A dziś się wściekłam w ogóle bo nam cos net wysadziło, i pół dnia nie było, a do tej pory było bez zarzutu.
Narazie uciekam, ja ostatnio taka dochodząc, bo ciągle coś się dzieje, inawet czasu nie mam popisać, może jak mężuś do pracy wróci to będę częściej, narazie sie musze nacieszyć, hihi:tak:
pozdrawiam mamusie

kana dobranoc ja tez niedlugo spadam bo mnie Kamila wymeczyla:-D no i maly cala droge powrotna marudzil myslalam ze jobla dostane ale wyslalam meza po chrupeczki i maly sobie podjadl jeszcze:-D a jutro bedziemy probowac kaszke;-)

beciaczek udanego jutrzejszego wieczorku:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry