reklama

Grudniowe mamusie 2008

My juz z Dagulla po spotkanku. Bylo naprawde super, pogadalysmy \ ale za malo czasu bylo, bynajmniej ja sie nie nagadalam ale to normalne bo ja gadula jestem:-DDagulla jest super babeczka a Kacperek slodziak niestety troszke bez chumorku dzis ale to pewnie na zabki ;-)
Fotorelacje zdam poniej bo teraz smigal na fitness...
aaaa i najlepsze niedoczytalam wczoraj i kupilam dzis na spotkanie ciasto z galaretka:-D:-D

reklama
Cyprysiowa super że spotkanko udane. No i myslę że Dagulla wybaczy Ci ta drobną wpadkę z galaretką;-):tak::-D

Kana ale to chyba raczej na zasadzie podświadomości;-)A liczyc to liczyłam wczoraj ale to moje się upiło i posżło wcześnia spac bo dzisiaj rano do pracy:-(

Hej mamuśki
Ja dzisiaj miałam wolne i cały xdzionek w domku, ale teraz ledwo nadrobiłam, cały dzień cos.
Rano zaprosiłam sąsiadke na kawkę i ciasto, bo odkad wróciłam do pracy to nie mamy kiedy pogadać, toche posiedsziałyśmy, poplotkowałyśmy i czas zlecxiał.
Potem obiadek na szybkiego i przyszli znajomi, bo akurat przyjechali z Niemiec na weekend, posiedzieliśmy i niedawno poszli, więc ja od razu na bb:-)

Dziewczyny fajne nowe avatarki macie.

Renia, zdrówka dla Viktorci

reklama
Wiecie co??? mała mi zasneła o 18.... obudziła sie tylko na cycka o 19:30 i dalej śpi.....chciałam ją rozebrac zeby wykąpać,troszku by sie przebudziła i potem dalej okolo myślałam 21ziuziu....a tu flak jak nic,,,,zero reakcji....no i spi cały czas.... :eek::eek::eek:

Załamka widze co bedzie w nocy.,,,,:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry