• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

No ja tez już mam chwilke dla siebie. Mała maruda poszła spać.
Ale dzień dzisiaj miałam Mężowy chory nie był w pracy więc dodatkowe dziecko w domu miałam i jestem taka umordowana:tak:

Tygrysku mnie jest obojętnie czy będzie to weekend czy dzień powszedni.Jeżeli miałoby to być spotkanie z Panami to mój jest w PL tylko do 3-go lipca potem niestety musi wracac do UK. Takze w sierpniu bede tylko z dzieciakami.

renia Duzo zdrowka dla Vikusi:-)

reklama
kana dobranoc ja tez niedlugo spadam bo mnie Kamila wymeczyla:-D no i maly cala droge powrotna marudzil myslalam ze jobla dostane ale wyslalam meza po chrupeczki i maly sobie podjadl jeszcze:-D a jutro bedziemy probowac kaszke;-)

beciaczek udanego jutrzejszego wieczorku:tak:
Hihi chrupeczki zasmakowaly :-D Kaszka napewno tez bedzie smakowala.
Wymeczyla.... swoim gadaniem... moglas mowic ze mam sie zamknac.:sorry:

W ogole dziewczyny musze sie wam pochwalic bo w szoku jestem. Ksawery dzis znowu strasznie marudzil przy usypianiu, jak przysnal na rekach.wkladalam go do lozeczka to sie budzil i plakal (do lozeczka dzis bo zaraz przyjada goscie;-)) no i polozylam go w koncu do lozeczka, plakal, dalam mu herbatki troszke,lulalam a on dalej maruda, wyszlam z pokoju do lazienki... po chwili slysze cisza,lukam do pokoju- bawi sie to wracam do lazienki,wchodze po 20 minutach a on spi!!!!!!!!!!! Pierwszy raz zasnal mi sam!! bez lulania, cycka itd. no w szoku jestem!!!! musial byc mocno zmeczony.

Achh musze sie pochwalic ze Dagulla przywiozla mi wór truskawek i wór czeresni ogrodkowych... mniammmmm ide zajadac :tak:

Poczytałam was. Posmiałam się z tygrysa :-D:-D i ide spac , bo nikogo nie ma :zawstydzona/y:.

Kajka buty cudne. A u mnie to butów i torebek to nigdy za wiele :-D ku wielkiej radości mojego AMO :-D:-D:-D.

Pappa

a ja zajadam arbuza no i pozniej trazeba wypic jakas herbatke z rumianku na sen bo ostatnio mam z nim kiepsko

a my dzis z malym wedrowalismy, wedrowalismy cale popludnie zdjecia do dokumentow juz sa i w poniedzialek sie zbieramy wyrobic mam nadzieje ze sie obejdzie bez komplikacji, no i przy okazji kupilismy kubeczek niekapek ale nie zdarzylam go dzis wyrobowac bo Ptys mi usnol, rondelek do gotowania tylko dla malego, kilka zabawek no i pierwszy swoj samochod :-D:-D a maly wyciagal raczki po grabki,lopatke i wiaderko takie kolorowe do zabawy w piasku no ale jeszcze za maly :-D
maly sie wlasnie przebudzil:szok: i znalazlam go w lozku na brzuszku zdziwiony sie patrzy na mnie jak on sie tak przekrecil bo jak odchodzilam jakis 5 min temu to twardo spal na pleckach:-D ale juz spi spowrotem potrzebowal pomocy zeby go przekrecic...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry