reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja musze to obgadać z moim G. Dla mnie też mógłby być jakis dzień powszedni, tylko mój G musiałby mieć wtedy wolne-bo nie bardzo wyobrażam sobie wyprawę do Łodzi z tego mojego Konstantynowa tramwajem-zwłaszcza że o niskopodłogowym mogę pomarzyć...
A avarat genialny :-D:-D:-D
aaaaaaaaaaaaaa tam ten ogorkowy stary tramwaj jezdzi???:-(:-(:-(a zaden autobus nie kursuje do Konstantynowa?????

reklama
:no::no::no:autobusy nie kursuja, tylko busiki, ale chyba nie zmieściłabym się z moim wózkiem ;-)
A z ym tramwajem to przegięcie-mogliby chociaż jeden nowy puścić na trasę.
dokladnie:-(:-( ale uzgodnij z mezowym co i jak i kiedy:-D:-D my troche mozemy byc niedyspozycyjni pod sam koniec czerwca lub sam poczatek lipca ale to zalezy kiedy sie bedziemy przeprowadzac:confused2::confused2:i nikado jak juz sie zaklimatyzuje w lodzi to tez mam nadzieje da nam znac kiedy jej pasuje:tak::tak::tak: ale bedzie fajnieeeeeeeeeeeeeeee:-D:-D:-D

dziewczyny,zwariowalam na punkcie tych butow:szok::szok:ja chce takie BUTY:-)!!!!!!!!!!!!!

Załączniki

• 9.jpg
    9.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 41
dziewczyny,zwariowalam na punkcie tych butow:szok::szok:ja chce takie BUTY:-)!!!!!!!!!!!!!

ŚLICZNE ;-):tak::tak:

A tak na marginesie, nie było mnie znowu ze 2 dni, i chyba mnie wyautujecie :zawstydzona/y::-(, ale jest długi weekend, więc nadrabiam z moim G, teraz akurat jest na treningu hokeja, więc mam kilka chwil, żeby nadrobić te stracone bez Was dni :zawstydzona/y:, boshe kiedy ja będe miała czas żeby z Wami pofulać :-(:-(:zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y:
ide czytać .... buziolki ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry