renia200
mama Victorki :)
a ja chceeeeee takie nogi!!!!dziewczyny,zwariowalam na punkcie tych butowja chce takie BUTY:-)!!!!!!!!!!!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja chceeeeee takie nogi!!!!dziewczyny,zwariowalam na punkcie tych butowja chce takie BUTY:-)!!!!!!!!!!!!!

ooooooooooooooooooooooooooooooo![]()
a ja nie wiedziałam ze mopek to nietoperz
mopek to miał byc taki mop jak do podłogi bardziej juz pisałąm kiedys ze mezus tak mnie pieknie ochrzcił podczas jakiejs deszczowej randki bo moje mokre włosy takie potrzepane rozczochrane i poskrecane troche to wtedy jak mop wygladały i długo mnie tak czule nazywał![]()
Dzis dzien koszmarny wrociłam z tych zakupów nie kupiłam nic :-(

Ufffff trochę nadrobiłam
Tygrysku piekny avatar
Cholera jestem zła...trzy dni pakowałam rzeczy na weekend...dzisiaj wszystko z powrotem pakowałam, a u nas teraz pogoda super...i po co wracalismy
i co jutro znowu pakowac się...już mi się nie chce, a na dodatek pierwszy raz Jula spała w nowym miejscu i nie zaliczamy tej nocki do udanej...wiec caly dzien marudzi i spi

A ha w lipcu mam urodziny, i na prezent chciała bym, żebyście teraz przez 2 dni nic nie pisały ;-)![]()
v 0bbbb n ,,, .00000000 ///
Alan też Was prosi![]()
:-(Kaja buciki zabujcze
Edee no własnie ja sie za Toba już stęskniłam jak nic....![]()
Agacia pewnie znowu wieczorem się uaktywni;-)a cos Agaci dzisiaj nie widac,co nie?
normalnie na 5 minut wstałam od kompa a te Wasze posty to jak grzyby po deszczu wyrastają hahaha