reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam się popołudniowo:-)

Ale juz zdążyłyście naskrobac od rana:szok:
Młoda dzisiaj marudna od rana (wstrętne zęby:wściekła/y:) No i jeszcze Mężowy mi się rozchorował.Chory chłop gorszy niż dziecko:wściekła/y:

Tygrysku zgadza się nasze dzieciaczki z tego samego dnia 14 grudzień.
W Łodzi będę od 23 czerwca przez jakieś 2 tyg a potem jeszcze w sierpniu ale narazie dokładnie nie wiem kiedy.

No to sie napisałam maruda pospała 10 min i juz drze paszczę:-D
Zmykam ją karmić i smigamy po starszaka do szkoły.
Postaram sie wpaść do Was później:-)
Miłego popołudnia Dziewuszki:-D

Tygrys ma swietny awatar:-D:-D

hehe pozazdroscilam naszemu cukiereczkowi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:

Tygrysku zgadza się nasze dzieciaczki z tego samego dnia 14 grudzień.
W Łodzi będę od 23 czerwca przez jakieś 2 tyg a potem jeszcze w sierpniu ale narazie dokładnie nie wiem kiedy.

oooooooo a na poczatku lipca jeszzcze madzienka ma chyba do lodzi przyjechac jak sie uda!!!!!!!!!! o to by bylo fajne spotkaniee:tak::tak::tak::tak: jak juz bedziesz w lodzi to ugadamy sie do jakiegos wekendu ale szczeze to mi obojetne czy to wkend czy dzien tygodnia a poprostu w wekend bylabym z mezowym a w tygodniu sama chociaz do konca czerwca moj ma urlop to tym bardziej mi obojetne :-D a wam patrysiu i nikadoZ????;-);-) ale pogmatwalam:sorry:

Witam! Widzę, ze tu jakieś zmiany:-D
Piękny avatar Tygrysie ty.
A ten z jajami był booooski:-D:-D

My dziś już po rehabilitacji i czekamy na deszcz. Dajcie nam tu jakieś chmurzyska, please, please.

reklama
Mopek - Wyszukiwarka Grafiki Google

zobaczcie co znalazlam szukaac dla naszego mopka nietoperzyka:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
ooooooooooooooooooooooooooooooo:szok::szok::szok::szok::szok:
a ja nie wiedziałam ze mopek to nietoperz :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
mopek to miał byc taki mop jak do podłogi bardziej juz pisałąm kiedys ze mezus tak mnie pieknie ochrzcił podczas jakiejs deszczowej randki bo moje mokre włosy takie potrzepane rozczochrane i poskrecane troche to wtedy jak mop wygladały i długo mnie tak czule nazywał :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Dzis dzien koszmarny wrociłam z tych zakupów nie kupiłam nic :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry