k.a.j.a
mammmmamam
Ja jak zwykle....Przepis naleśników na kulinarnym
ale mój maż pyta która będzie robić te naleśniki dziś, bo chętnie by je zjadł![]()
kaja z konopii

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jak zwykle....Przepis naleśników na kulinarnym
ale mój maż pyta która będzie robić te naleśniki dziś, bo chętnie by je zjadł![]()
kaja z konopii

ale masz śliczny awatar:-)Ja jak zwykle....kaja z konopii
![]()

...bo odkąd dostałam nagane
za brak udziału na bb przesiaduje wieczorem przy komputerze i mąż nie może dostać sie do kompa

.Wiesz on tylko tak zartuje i prezenty i tak dostaje ... ja bym mu nie dała zyc jakby mi nie kupił czegos na jakąś okazjęAgacia no to super ...zero prezentów nie zniosłabym...ja je uwielbiam....zrezta pewnie jak kazda z nas
Kaju awaterek śliczny:*
Villemo zazdorszcze kompa..ja musze sie na razie zadowolic stacjonarnym![]()

I tak trzymaj AgaciaWiesz on tylko tak zartuje i prezenty i tak dostaje ... ja bym mu nie dała zyc jakby mi nie kupił czegos na jakąś okazję![]()

:-)
Karolinka dziekujeWszystkiego najlepszego dla Karolinki i dla Bartusia. Buziaki :-)
Ja tylko tam na chwilkę, bo korzystam z okazji, ze dziadek porwał Olka na spacerek![]()