Agacia82
Mami :)
Ja też tak myślę ...Wiecie co a mi się wydaje że Marzycielka to się na nas obraziła wtedy za te lody![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też tak myślę ...Wiecie co a mi się wydaje że Marzycielka to się na nas obraziła wtedy za te lody![]()
wowJakie lody ?ja też chcę
Tomek ma cztery zęby i chyba z góry teraz pójdą, a ja mam już dosyć, tylko rączki i cyc i mama i mama
Weźcie mnie na lody please!!!!

to sie chlopak rozkrecil hhih my nie mamy ani jednego:-do kaliskiej zreszta do bydgoszczy to chyba tylko pociagi z kaliskiej jezdza, gdyz z fabrycznej jak juz jada to przez warsawe a to dalej jest . wiec z KaliskiejTYGRYSKU I XPATRYSIUX...........
dziewczyny mam bardzo wazne pytanie....
moja kolezanka jutra laduje na lotnisku w ŁODZI ....i musi dostac sie do Bydgoszczy...do ktorej stacji pkp ma najblizej z lotniska.......????????
cos mowila ze jest pare pkp wiec w jej imieniu pytam.....

do kaliskiej zreszta do bydgoszczy to chyba tylko pociagi z kaliskiej jezdza, gdyz z fabrycznej jak juz jada to przez warsawe a to dalej jest . wiec z Kaliskiej![]()

alez prosze bardzodziekowac:*
![]()

odwdzieczysz sie kiedys tam hehhehe

do kaliskiej zreszta do bydgoszczy to chyba tylko pociagi z kaliskiej jezdza, gdyz z fabrycznej jak juz jada to przez warsawe a to dalej jest . wiec z Kaliskiej![]()
alez prosze bardzoodwdzieczysz sie kiedys tam hehhehe
![]()