reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Powiem Wam że wtedy nieladnie to wyszlo. Troszke te słowa ktore poszły w kierunku Marzycielki i w sumie tez do mnie ( gdyz ja podalam info odnosnie tego zdarzenia z Malgosią podobniez na watku na ktorym zadna z Was sobie powiedzmy nie zyczyla aby taka info byla na grudniowych mamusiach poruszona przynajmniej tak to wynikalo z odpowiedzi na posta Kasi) ja tez sie troche zdenerwowalam tym juz mi przeszlo bylo minelo............................;-)
Marzycielka się zdenerwowałe, ze nie dostała odp na swojego posta. Nikt jej nie odpisał bo nie znał odpowiedzi. Pytała się Ciebie tygrysku i też jej nie odpisałaś wieć zaczęła sie denerwować o te lody. Trochę tutaj dziewczyną przygadała i tak jakos poszło :zawstydzona/y:.

wow :szok::szok::szok: to sie chlopak rozkrecil hhih my nie mamy ani jednego:-(:-(:-(:-(
Tygrysku spoko nasza też ani widu ani słychu:p:tak::sorry:

Marzycielka się zdenerwowałe, ze nie dostała odp na swojego posta. Nikt jej nie odpisał bo nie znał odpowiedzi. Pytała się Ciebie tygrysku i też jej nie odpisałaś wieć zaczęła sie denerwować o te lody. Trochę tutaj dziewczyną przygadała i tak jakos poszło :zawstydzona/y:.
Dokładnie tak..... chodziło te zo o to,ze zamiast o poważnych sprawch gadac to mi piszemy o takich głupotach i potem nic znależc nie można....ale ja rpwneiż uważam,ze bylo mineło....nie ma się co wkurzac....zaraz napisze jej eska;)

Ale z tymi przepisami poszalałyscie akurat jak rozpoczynam kolejna diete:zawstydzona/y::-(
ale pewnie sie jutro złamię zmajac zycie:sorry: :zawstydzona/y:

Lilac a na czym polegała ta renowacja ławy malowanie po prostu, czy wprowadzasz jakies zmianym ozdoby i jak, pochwal sie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry