reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja mieszkam 2 min. drogi do granicy z Czechami :-) co prawda już nie mamy tu granicy, ale muszę mieć dokument stwierdzający tożsamość dziecka, że jest moje :-p, bo znajomy ostatnio był z maluszkiem bez i dostał mandat na 5 tys. koron :no:, a dowód robiłam tak ogólnie, żeby mieć jakieś potwierdzeni, że to mój bąbel np. wybieramy się nad morze w tym roku i żeby potem nie było przypału w razie jakichś kontroli :confused2:, a koszt chyba ok. 35 zł jak dobrze pamiętam ;-)

koszt dowodu taki jak normalnego doroslego obywatele, jak skladalm ostatnio wniosek o nowy dowod bo nazwisko zmienialam to wyrabialo malzenstwo dowody dla swoich dzieci i i placili chyb podobnie jak ja
super to juz wszystko wiem:-) trza sie zajac tym przed wakacjami na wszelki wypadek
Dziewczynki moje kochane DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZONKA !!!!!!!!!! :-)

Co do tego rośnięcia - ja mam wciąż nadzieję, że jednak jeszcze urosnę - ale w górę a nie w szerz :rofl2: WARIATKI!!!!!!!!!!

Pogoda piękna nie?
Męzowy mnie dziś zabiera do naszej uubionej greckiej restauracji - mniam:-D

A Jasiek zostaje z babcią :-)

Myszko szalonego wieczorku Ci zycze w takim razie :tak::tak::tak:

Co do tego rośnięcia - ja mam wciąż nadzieję, że jednak jeszcze urosnę - ale w górę a nie w szerz :rofl2: WARIATKI!!!!!!!!!!

Pogoda piękna nie?

Miłej zabawy ! Tylko nie szalej za bardzo :-D.

Myszqa, zazdroszczę wypadu do greckiej restauracji, muszę jakoś mojego mężusia pokusić :tak:

My też chcemy wyrobić Bartkowi paszport albo dowód, myślę że z dowodem będzie prościej.

A na wakacje w tym roku jedziemy do Ustronia, znaleźliśmy świetną i bardzo atrakcyjną cenowo ofertę.

Pogoda piękna nie?

Myszqo a jak tam to autko co miałaś dostac? Bo mój ogród nadal czeka:-D;-)

o matko:szok::szok::szok:niezła gromadka
dzielna kobieta
A wygląśda jak starsza siostra tych dzieci a nie matka

reklama
Myszqa, zazdroszczę wypadu do greckiej restauracji, muszę jakoś mojego mężusia pokusić :tak:

My też chcemy wyrobić Bartkowi paszport albo dowód, myślę że z dowodem będzie prościej.

A na wakacje w tym roku jedziemy do Ustronia, znaleźliśmy świetną i bardzo atrakcyjną cenowo ofertę.

Daj znać kiedy będziesz bo my z Pytią mamy ok. 20 min autkiem to może się spotkamy ;-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry