reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Myszqo a jak tam to autko co miałaś dostac? Bo mój ogród nadal czeka:-D;-)

Widzisz mój mężowy jak kupuje samochód to musi wszystko sprawdzić. :-)

I mimo, ze miał mi kupić jakiś tani taki do 10 tyś. to wszystkie które mu się podobają to kosztują ok 20 tys. A nie bardzo jest na to kasa bo mieszkanie kupilismy na 18 jego starszej córce :-)

Cześć Mamuśki kochane :-) Melduję się dopiero teraz, bo byliśmy dzisiaj na szczepieniu i z Jasiem u lekarza, bo ciągle go brzuszek boli, no i dopiero zlądowałam w domu i zdołałam mniej więcej nadrobić wczorajszą dyskusję :-D

Marzycielko - znamy się już tu troszkę, bo spędziłyśmy ze sobą sporo czasu. I wiemy, że Ty jesteś temperamentna kobitka i łatwo ulegasz emocjom. Ale myślę, że jak się na spokojnie nad tym zastanowisz, to sama sobie będziesz musiała przyznać, że nieraz Cię wspierałyśmy, pomagałyśmy jak umiemy, wysłuchałyśmy, doradziłyśmy. I cały czas trzymamy za Ciebie kciuki. Ale nie zawsze jest się w stanie każdemu odpisać na każdego posta, zresztą nie o to w forum przecież chodzi. To samo dotyczy zdjęć, nie jesteśmy w stanie skomentować zawsze wszystkich. Więc nie obrażaj się na nas, tylko bądź z nami wtedy, kiedy masz potrzebę i ochotę. I nikt nie oczekuje, że będziesz czytać wszystko, co tu piszemy, bo czasem gadamy o głupotkach, ot tak, z nudów i wcale nie musisz tego wszystkiego czytać.

Myszqo - WSZYSTKIEGO NALEPSZEGO ŻYCZĘ CI, ABY TEN PIĘKNY UŚMIECH NIGDY NIE SCHODZIŁ Z TWOJEJ BUZI!!!

Daj znać kiedy będziesz bo my z Pytią mamy ok. 20 min autkiem to może się spotkamy ;-):tak:

No właśnie!!! KONIECZNIE! Zrobicie sobie wycieczkę do Cieszyna, zapraszam na kawkę. Mogę Was oprowadzić po Cieszynie, bo ja to maniaczka lokalna jestem i wszystkim zawsze zachwalam tą naszą mieścinę :-D;-)

No właśnie!!! KONIECZNIE! Zrobicie sobie wycieczkę do Cieszyna, zapraszam na kawkę. Mogę Was oprowadzić po Cieszynie, bo ja to maniaczka lokalna jestem i wszystkim zawsze zachwalam tą naszą mieścinę :-D;-)

Świetny pomysł !:-D:-D ja też skorzystam ze zwiedzania Cieszyna :-D:-p:-D:-D:-D, tylko zaczekaj Pati, aż kondycje troche poprawie, bo ty mnie kiedyś zajedziesz tymi spacerkami :-p:-p:-D:-D:-D

Widzisz mój mężowy jak kupuje samochód to musi wszystko sprawdzić. :-)

I mimo, ze miał mi kupić jakiś tani taki do 10 tyś. to wszystkie które mu się podobają to kosztują ok 20 tys. A nie bardzo jest na to kasa bo mieszkanie kupilismy na 18 jego starszej córce :-)

No trudno dostaniesz na następną osiemnastkę;-)Tylko biedny ten mój ogród:-D;-)

Świetny pomysł !:-D:-D ja też skorzystam ze zwiedzania Cieszyna :-D:-p:-D:-D:-D, tylko zaczekaj Pati, aż kondycje troche poprawie, bo ty mnie kiedyś zajedziesz tymi spacerkami :-p:-p:-D:-D:-D

zapamiętam :tak: i tak mieliśmy wyskoczyć do Czech na wycieczkę, więc czemu nie Cieszyn? :-D

Kochanie, to nie były najwyższe schody w Cieszynie, haha. Wszystko przed nami!

Ollcia - to to jesteśmy umówione :tak::-) W Czechach mogę Was zawlec do osady Piastów w Kocobęcu ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry