Daj znać kiedy będziesz bo my z Pytią mamy ok. 20 min autkiem to może się spotkamy ;-)![]()
Byłoby świetnie

A jedziemy dopiero 23 sierpnia, ale zleci szybkoo

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daj znać kiedy będziesz bo my z Pytią mamy ok. 20 min autkiem to może się spotkamy ;-)![]()

Myszqo a jak tam to autko co miałaś dostac? Bo mój ogród nadal czeka;-)

;-)No właśnie!!! KONIECZNIE! Zrobicie sobie wycieczkę do Cieszyna, zapraszam na kawkę. Mogę Was oprowadzić po Cieszynie, bo ja to maniaczka lokalna jestem i wszystkim zawsze zachwalam tą naszą mieścinę;-)

ja też skorzystam ze zwiedzania Cieszyna 

, tylko zaczekaj Pati, aż kondycje troche poprawie, bo ty mnie kiedyś zajedziesz tymi spacerkami 

Widzisz mój mężowy jak kupuje samochód to musi wszystko sprawdzić. :-)
I mimo, ze miał mi kupić jakiś tani taki do 10 tyś. to wszystkie które mu się podobają to kosztują ok 20 tys. A nie bardzo jest na to kasa bo mieszkanie kupilismy na 18 jego starszej córce :-)
;-)No właśnie!!! KONIECZNIE! Zrobicie sobie wycieczkę do Cieszyna, zapraszam na kawkę. Mogę Was oprowadzić po Cieszynie, bo ja to maniaczka lokalna jestem i wszystkim zawsze zachwalam tą naszą mieścinę;-)
Świetny pomysł !ja też skorzystam ze zwiedzania Cieszyna
, tylko zaczekaj Pati, aż kondycje troche poprawie, bo ty mnie kiedyś zajedziesz tymi spacerkami
![]()
i tak mieliśmy wyskoczyć do Czech na wycieczkę, więc czemu nie Cieszyn? 
Świetny pomysł !ja też skorzystam ze zwiedzania Cieszyna
![]()
:-) W Czechach mogę Was zawlec do osady Piastów w Kocobęcu ;-)Kochanie, to nie były najwyższe schody w Cieszynie, haha. Wszystko przed nami!
Ollcia - to to jesteśmy umówione:-) W Czechach mogę Was zawlec do osady Piastów w Kocobęcu ;-)