reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ej dzisiaj odebrałam zdjęcia w ramkach. Zrobiłam duzy rozmiar. Wyszły rewelacyjnie. Teraz czekam na rameczki i powiesze sobie. Tylko problem ze chyba cała chate obwiesze nimi bo mam ich aż 10 :szok:.

Ej dzisiaj odebrałam zdjęcia w ramkach. Zrobiłam duzy rozmiar. Wyszły rewelacyjnie. Teraz czekam na rameczki i powiesze sobie. Tylko problem ze chyba cała chate obwiesze nimi bo mam ich aż 10 :szok:.

Widzisz Agacia jakie zamieszanie zrobiło sie po tych twoich pieknych foteczkach:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oczywsicie czekamy na fotki ściennej galerii

Agacia wczoraj zamowilam te zdjecia na plotnie zobaczymy jak wyjda:tak::tak::tak:

edee, moja mam zrobiła cala ścianę i super to wygląda, ale ma zamiar zrobić tak caly pokój:szok: czyli na wszystkich czterech ścianach ma być Karolina ja i moj mezulek , będzie jak w muzeum, wiec i u ciebie bedzie ladnie:tak::tak::tak::tak:

My juz po spacerku.

Pytia ja dzielna jesteś, ja bym zmiękła. Choć muszę przyznać, że ja karmię też bardzo często i czasem mam wrażenie, że to nie jest normalne, ale az tak bym tej pediatry nie słuchała. Maluchy potrzebują czasem bliskości...

moje dziecko mnie rozlozylo na lopatki.....:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

zostawilam go na chwilke w lozeczku a zeby sobie polezal...a ja chcialam Was troszke poczytac.....po chwili poszlam sprawdzic co tam sie dzieje a ten maly cwaniak sam wzial sobie smoka do buzi wlozyl sciagnal pieluszke ze szczebelek....i zasnal:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ja to juz znam :-Di dlatego nie zostawiam w łóżeczku nic co mogłoby spowodować jakąkolwiek krzywdę. Jeśli Iggy zasypia z pieluszką tetrową to chodze sprawdzać a potem mu zabieram.

wczoraj odwiedzila mnie ciotka i tylo szukam po szafkach czym moge ja zaspokoic....juz sama nie wiem czego chce....mam nadzieje ze za pare dni mi przejdzie bo moja diete szlag trafi:szok::szok::eek::eek:

witam!!!
laseczki nie nadrobie was buuuuuuuuuuuuuu
wszystkiego naj naj naj dla wszystkich komu nie składałam życzonek

ja mam teraz nocki i jakąs straszną masakre przeżywam nie mam siły na nic buuuuuuuu
powiem wam tylko że jak tu nie zaglądam to mi WAS strasznie brakuje
bardzo was lubię!!!!!!!!!!!!@!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry