reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Oczywiściejak ja mam chwilkę zeby poklikać to tu nikogo nie ma i nikt ze mnągadaćnie chce:-(:-(:-(:-(:-(

Pediatra mi dzisiaj powiedziała, że mam uczyć Hanię samodzielności :zawstydzona/y:,że jest już duża i trochę za bardzo na tym cycu wisi. Mam jej nie dawać piersi częściej niż co 2,5-3 godziny, no i nie usypiać przy piersi. Efekt - wrzeszczała dzisiaj w łóżeczku 1,5 godziny, siedziałam przy niej, śpiewałam, gadałam, przestała w końcu płakać, ale i tak nie zasnęła :eek: Dopiero w wózku padła i to tylko na pół godziny :cool:
Masakra.

Pytia - ja sobie nie wyobrazam tak męczyć dziecka. Ciekawe czy ta pediatra tak swoje własne dzieci też sztywno chowała. Przecież dziecko to nie lalka i potrzebuje bliskości i bezpieczeństwa, przytulenia poprostu. Często ja dorosła nie umiem zasnąć sama w pustym łóżku a mam tego od takiego malca wymagać.
Ja na początku też tak mądrych osób słuchałam i ja się męczyłam i mały. A teraz zasypia przy cycku i może to nie najlepiej ale śpi spokojnie, nie budzi się co kilka minut i nie płacze. Jak mnie nie potrzebuje to zasypia sam.

Kurcze ja też czekałam i czekałam i pustki.....:((( a teraz to ide spac....ooooooooooooo foch ogromniak :-p z nudów cała galerię brzuszków obejrzałam...takie były słodkie;P

reklama
Kurcze jaka ja głupia jestem siedze i rycze jak bób....jakos tak mnie naszło....po zobaczeniu swojego brzucholka.....

Ok ide lepiej serio spac.....papaptki:* kochaniutkei;*

Cyprysiowa ja Cie podziwiam...czekamy na fotki nowego pokoju:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry