reklama

Grudniowe mamusie 2008

No to masz fajnie,bo u nas maz nie robi salatek:-D:-D...
A ja w zwiazku z tym ze idziemy do ludu,nie bede kombinowac z tym co mam w lodowce a przydaloby sie juz to zjesc,bo jak nakombinuje to nikt nie ruszy...gdyz ja tego siodmego zmyslu,jesli chodzi o salatki nie posiadam:baffled:i nietrudno mi cos schrzanic...:-D
Ja też nie posiadam dlatego się ich nie tykam i tylko próbuję:tak::-)

reklama
Witam tak w biegu
Najlepsze zyczenia dla wszystkich maluszkow z okazji miesiecznic i mamuskam z okazji rocznic

Ja spadam mezus ma wolne i zaplanowalismy sobie fajny dzien

Zajrze wieczorem

P.S kigna moja jak sprzatala mi biurko to wyrwala mi klawisza w laptpopie:baffled:

hej;
dziękujemy bardzo za życzenia:-D
Nocka była dziś beznadziejna, a za oknem jakoś dziwnie i deszczowo:-( i chyba nie doczekam się lata.

Pytai Hania mogłaby też ze mnie coś wyssać... bo u nas w tej materii bez zmian

Dziendory dziewczynki ;-)
Widze, ze tylko ja tak dlugo spie bo wszystkie od rana zwarte i gotowe :-)
Wszystkiego najlepszego dla Oliwki okazji siódmego miesiączka, a dla Igorka i Gabrysia z okazji szostego!!

Renia i Villemo wszystkiego naj, naj z okazji rocznic ślubu, duzo szcescia i milosci na reszte zycia :))

Nie jestem dziś wyspana wcale a wcale :no: Moje dziecko budziło się dziś w nocy 5 razy :baffled::shocked2: Takiego czegoś jeszcze nie było od jego narodzin :confused2:

ollcia, ja mam to same, od tygodnia moja budzi się wierci się i tak z 3 razy
Dziewczyny,ja mam to samo,moja jeszcze do tego koncertuje,nie wiedziec dlaczego....a ja rano jestem tak nietomna ze masakra,Amo jak wstaje to ja zabiera i dosypiam jeszcze z godzinke...I tak juz dwa tygodnie:-(

reklama
Beciaczku a dla Ciebie specjalna rada
Na dół to najlepsza jest dobra łopata;-)Więc prosze wziąc ja szybko w garśc, zasypac co potrzeba i więcej do tego doła nie włazic:-D:-D:-D

Kokusia, ja bym Cię za to wyściskała, kochana jesteś, od razu człowiekowi lepiej, jak sie tak pośmieje, dół juz prawie zasypany:-D

a my wstaliśmy o 9.30 jemy mlecxko i na zakupki, narazie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry