reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ollcia moge ci powiedziec rozmiarach. 2 rozmiary zjechalam.Wagowo stoje w miejscu:szok: Pytalam lekarza i trenera dlaczego to mi mowili ze spalam tluszcz ale wyrabiam tkanke miesniowa,ktora jest ciezsza od tluszczu i mige nawet przytyc wagowo a rozmiarami leciec w dol takze sie nie waze;-) Fakt ze miesni troche dostalam na nogach najbardziej chyba:sorry2:

reklama
Ollcia moge ci powiedziec rozmiarach. 2 rozmiary zjechalam.Wagowo stoje w miejscu:szok: Pytalam lekarza i trenera dlaczego to mi mowili ze spalam tluszcz ale wyrabiam tkanke miesniowa,ktora jest ciezsza od tluszczu i mige nawet przytyc wagowo a rozmiarami leciec w dol takze sie nie waze;-) Fakt ze miesni troche dostalam na nogach najbardziej chyba:sorry2:
Jak ja Ci zazdroszcze tego samozaparcia...;-)

2 rozmiary - no super wynik! jesteś naprawdę dzielną mamcią, przy dwójeczce dzieci znajdujesz jeszcze siły na to żeby biegać na fitness... tylko brać przykład :tak:

Jak ja Ci zazdroszcze tego samozaparcia...;-)
A ja Ci zazdroszcze figurki ;-) Gdybym miala taka figurke to niepotrzebne byloby mi samozaparcie.
Ale czasem jest ciezko, ide ale mysle "wroc do domu" :-D ide dalej ... normalnie pcham sie do przodu silą :-D Albo cwicze na zajciach i patrze na zegar i mysle "kurcze dopiero 15 minut-chce juz wyjsc!!" :-D

a juz zmykam, musze sie wyszykowac bo o 10 wyjezdzamy do Poznania, zajrze wieczorkiem i napisze co i jak po wizycie

mam strasznego cykora
Będzie dobrze, daj znać po powrocie. Powodzenia

A my wieczorem idziemy na grilla i musze zrobic jakas salatke....prosta w miare,znalazlam przepis na salatke z makaronem,nie chce mi sie za bardzo komplikowac sobie zycia:-D...Bo te z naszego kulinarnego zostawiam na specjalne okazje;-),wiec bedzie makaron,szynka,papryki czerw,zolta i zielona,groszek i majo...Chyba moze byc,co:blink:??
Pewnie ze moze byc. ja robie makaron swiderki, papryka, pomidor, ogorek, syznka, kukurydza, majonez i jogurt naturalny, pycha.

no faktycznie jesteś dziś pierwsza:szok:
witam się i ja
my mamy gości, tak jak już wcześniej pisałam, dzieciaki szaleją:-D, mamusie plotkują:zawstydzona/y:, wiec jak będę miała czas to do was zajrzę:-D:-D:-D
milego dzionka :-D:-D:-D
No udalo mi sie i bylam pierwsza:-)
milego plotkowania

Nie jestem dziś wyspana wcale a wcale :no: Moje dziecko budziło się dziś w nocy 5 razy :baffled::shocked2: Takiego czegoś jeszcze nie było od jego narodzin :confused2:
Wspolczuje i zycze zeby sie nie powtorzylo

Kokusia, ja bym Cię za to wyściskała, kochana jesteś, od razu człowiekowi lepiej, jak sie tak pośmieje, dół juz prawie zasypany:-D
a my wstaliśmy o 9.30 jemy mlecxko i na zakupki, narazie
udanych zakupkow, a dol juz napewno zasypany, a nie tylko prawie:confused:

oj ja też!!!!

Ja juz dzis odwiozlam Cypriana do przedszkola, bylam z Lutkiem w szpitalu na pobraniu krwi(z glowki), na fitnesie i na solarium. Teraz jem sniadanko:tak:
Pracowita kobitka, Ksawi dzielny chlopak. jestem w szoku ze nawet nie jeknal

Hej

U nas tak sobie... nie mam chęci do życia :-(

Landryneczko może rzeczywiście to jakas depresja u Ciebie się rozwija.

Beciaczek zakop tego doła jak radzi kokusia i juz :-D

Cyprysiowa dzielny Ksawi. A co ty zrobiłaś z dzieckiem jak byłaś na finesie i na solarium ? :dry:

Patrysia, Renia villemo wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.

My mamy 29 czerwca 8 rocznice, ale nie małżeńską.

A dla Igorka, Gabrysi i Oliwki 100 buziaków

Muszę iśc powiesić pranie bo ładna pogoda jest ( takie na serio :dry:)rano coś sie chmurzyło, ale juz jest lepiej.

Ksawerek ma to po braciszku. Cypi mial juz 3 razy pobrana i nigdy nie pisnal jescze, patrzy jak mu Pani wbija igle i patrzy jak kapie sobie. Wczoraj pielegniarka mu kazala zamknac oczka a ten na nia jak na glupia, oczywiscie nie zamknal bo to najlepsza atrakcja popatrzec. Zaczelo kapac a ona myslala chyba ze on sie przestraszy i mowi patrz jakie buraczki ci leca (a on dobrze wie ze to krewka :-D) w ogole zrobila rzeznie bo nie nadazala zmieniac probowek i poplamila sie cala, calego cypriana i zrobila mala kaluze na podlodze... ja bym juz padla 10 razy pewnie a Cyprian patrzał... potem dostal sterte naklejek i zapytal mnie czy teraz juz dostanie lizaka:-D
Gorzej przezył wymaz z nosa bo nie lubi jak mu sie czyms merda w nosie:baffled:

reklama
Patrysiu, wszystkiego najlepszego z okazji 2 rocznicy bycia ze sobą :tak:

Patrysia, wszystkiego naj, naj z okazji rocznicy

Patrysia, Renia villemo wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.

My mamy 29 czerwca 8 rocznice, ale nie małżeńską.

A dla Igorka, Gabrysi i Oliwki 100 buziaków

Muszę iśc powiesić pranie bo ładna pogoda jest ( takie na serio :dry:)rano coś sie chmurzyło, ale juz jest lepiej.

Dziękuję dziewczynki w imieniu swoim i mojego niemęża :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry