reklama

Grudniowe mamusie 2008

:wściekła/y:wiecie jak się przed chilą wkurzyłam:wściekła/y:mój mąż już od tygodnia miał zerwac czerteśnie i zawsze coś a dzisiaj zachodze a tam ani jednego owoca bo wszystkie leżą pod drzewem porozdzibywane przez szpaki:wściekła/y::wściekła/y:Normalnie aż mi się szkoda zrobiło bo tyle tego było a zdąrzyłyśmy zjeśc może garstkę tylko tych co były najniżej:-(:no:

reklama
:wściekła/y:wiecie jak się przed chilą wkurzyłam:wściekła/y:mój mąż już od tygodnia miał zerwac czerteśnie i zawsze coś a dzisiaj zachodze a tam ani jednego owoca bo wszystkie leżą pod drzewem porozdzibywane przez szpaki:wściekła/y::wściekła/y:Normalnie aż mi się szkoda zrobiło bo tyle tego było a zdąrzyłyśmy zjeśc może garstkę tylko tych co były najniżej:-(:no:
no i ja się wkurzyłam;-), bo miałam ochotę na te czereśnie:-p:-p:-p

no tak to jest z tymi naszymi facetami....oj cos czuje ze mu sie oberwie jak wroci do domu:no::no::-p:-p

no i ja się wkurzyłam;-), bo miałam ochotę na te czereśnie:-p:-p:-p

no tak.....:-D:-D:-D:-D

reklama
dziewczyny,ja przezylam zalamke czeresnie sie pojawily i tutaj i kosztuja 200 koron za kilo....a jest to nasze 80 zl:baffled::baffled::baffled:i musialam sie obejsc smakiem,bo przeciez nie bede wariowac:sorry2:w polsce sie najem:sorry2:
ło matko, 80zl:szok::szok::szok::szok:

:szok::szok::szok::szok::szok:
mamusia pisz do meza koki zeby nie wracal na noc do domu:-D:-D:-D
chyba tak zrobie;-)
Karolnka skonczyla pół roku i uznala ze juz jest dorosła, wiec nie wypada smoka ciagnac:-D
tez mi sie tak wydaje, cwaniara jedna:-D:-D:-D
A widzisz a było przyjechac w niedzielę.
A MArcin to niech się cieszy że musiał dzisiaj dłużej w pracy zostac bo jakbym go wtedy dorwała to już ja bym mu urządziła dzień ojca:wściekła/y:
widze ze Koka jest zla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry