Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kofana ja ci tak powiem ladnemu we wszytkim ladnie![]()

Nie miałam w co zawinąć prezentu i uwaga owinęłam w co ? ..... we fierankę![]()

No my o Martynę staraliśmy się pół roku a o Natalię dwa lata i te wieczne rozczarowania że jeszcze nie. A jak sobie na maksa odpuściliśmy to w najmniej spodziewanym momencie myk i jest.
Blizniaczku my z Mamusią do Ciebie przyjedziemy i będziesz miała tak wesolutko że żadnych wakacji nie trzeba;-)![]()

Co do mężowegohmmmmmmm mój to by tak mógł kilkanascie razy dziennie- codziennie- przez całe zycie....zawsze sie smieje,ze on ma takie potrzeby,a znalazł sobie zupełne przeciwieństwo
hahhah no i ,ze mam pamietac,ze nie używany mięsien zanika
hahahh wariat

u Nas też jeden jedyny raz zrobililismy to bez zabezpieczenia iiiiiiiiiiiiii jest Fifi![]()

A tak z innejj beczki to moj mi wczoraj oswiadczyl ze mam dac nura do garderoby i znalezc sobie cos na wesele w lipcu bo zadnego kupowania nie bedzie
On chyba mysli ze pojde w tym co bylam na innym weselu w majunaiwny
![]()

Nie miałam w co zawinąć prezentu i uwaga owinęłam w co ? ..... we fierankę![]()

My przez tą nasz cieżarówkę też nigdzie nie pojedziemy, naprawa, holowanie wyniosło ponad 50 tys, dobrze że mieliśmy gzdie pożyczyc, liczymy że uda sie wywalczyc odszkodowanie, tylko że to może trwac i trwac![]()
O matko!!!:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d50 tys.???O matko!!!
Tekst jaśka sprzed minuty: Z podejrzliwością i niepokojem w głosie: "a masz jeszcze jakieś dzieci w brzuszku?"
50 tys.???O matko!!!
Tekst Jaśka sprzed minuty: z podejrzliwością i niepokojem w głosie: "A masz jeszcze jakieś dzieci w brzuszku?"

the beściak mały 

a Ty cio
powiedziałaś prawdę 

Kaja swa opinie wyrazilam w komentrzach domam opoznienie bo dziec wstal....ale za jeszcze pare chwil bede potrzebowala pomocki:-)
tak, jak nakazuje regulamin 
Kobitki, dziś jest dzień ojca![]()

takie życzenia wysłałam mężowemu od KarolinkiO, i to jest pomysłtakie życzenia wysłałam mężowemu od Karolinki
Drogi tatusiu - najlepszy na świecie,
który mnie kochasz w zimie i w lecie,
jesienią, wiosna w niezmiennej trosce
w szczęśliwym domu - jak w raju rosnę.
Za Twoja dobroć dzisiaj dziękuję,
zdrowia,łask Bożych szczęścia winszuje.
Bezpiecznej szosy, spełnienia marzeń,
pięknych urlopów i zawsze razem!
Twoja Karolinka

też zaraz wyślę temu starszemu od tego młodszego 
dziękujemy za pomysł ;-)