Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale te wasze dzieciaczki sie rozpedzily z tymi zębolkami a my ciagle czekamy. Ja juz jak wariat cadziennie jej w buzke zagladam i gdzie sa zabki?, gdie sa zabki?

U nas to samo, więć jestem baaaardzo ostrozna, aż do bóluCiesz sie i korzystaj, za to mój mial ochrzan, bo on wystarczy ze zrobił raz i już brzuszek, więc nie było takich długich starań![]()
.Ciesz sie i korzystaj, za to mój mial ochrzan, bo on wystarczy ze zrobił raz i już brzuszek, więc nie było takich długich starań![]()
u Nas też jeden jedyny raz zrobililismy to bez zabezpieczenia iiiiiiiiiiiiii jest FifiU nas to samo, więć jestem baaaardzo ostrozna, aż do bólu.

U nas to samo, więć jestem baaaardzo ostrozna, aż do bólu.
To widzę ze nie tylko mój taki zdolnyu Nas też jeden jedyny raz zrobililismy to bez zabezpieczenia iiiiiiiiiiiiii jest Fifi![]()

blizniaczku ale jakie stresujace jest jak sie raz trafilo za pierwszym razemTo widzę ze nie tylko mój taki zdolny
Moi znajomi starają sie już ponad 2 lata i niby wszystkie badania ok, ale cos im nie wychodzi, mówięc do swojego że chociaz mają frajdę ze starań, ale w pewnym momencie to się robi stresujące, wiec chyba lepiej zrobic tak od razu na zawołanie

teraz mimo zabezpieczenia mam takie schizy czasem 

teraz sie dopiero stersuje hehehe

A tam w Twoim przypadku to jeszce pół biedy, bo i tak chcesz rodzeństwo dla Fifiego, wiec prędzej czy później....blizniaczku ale jakie stresujace jest jak sie raz trafilo za pierwszym razemteraz mimo zabezpieczenia mam takie schizy czasem
teraz sie dopiero stersuje hehehe
![]()
i tak już chyba zaliczamy sie do rodzin wielodzietnych
, a gdyby tak przytrafily mi się jeszcze jedne blizniaki? Lepiej o tym nie myślę

Moi najomi starali się 4 lata i nic teraz się rozwiedli i on ma druga zonę i juz mu urodziła córkę ( starali sie 2 miesiace). Podobno zdaza się tak, że kobieta i mężczyzna moga byc zdrowi a i tak z tego dzidziusia moze nie byc bo coś między nimi nie gra.To widzę ze nie tylko mój taki zdolny
Moi znajomi starają sie już ponad 2 lata i niby wszystkie badania ok, ale cos im nie wychodzi, mówięc do swojego że chociaz mają frajdę ze starań, ale w pewnym momencie to się robi stresujące, wiec chyba lepiej zrobic tak od razu na zawołanie

No ale taki apartament dla nowożeńców jaki mieliśmy - z biczami wodnymi, lustrami na suficie i takie tam, to trzeba było korzystać, korzystać i jeszcze raz korzystać