Agacia82
Mami :)
aaa to prawdaale ten mega wydatek jest ważniejszy no i na cale życie, wiec opłaca się![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aaa to prawdaale ten mega wydatek jest ważniejszy no i na cale życie, wiec opłaca się![]()

nie moge zejsc na minute z oczu mojego dziecka bo dostaje takiej histerii ze niedlugo dziure w lezaczku zrobi od tego rzucania sie
Nie wiem,czy to skok rozwojowy czy raczej dol rozwojowy,w kazdym razie juz mnie gryzie po rece,znaczy przestan zajmowac sie czyms jeszcze niz mna...Musze ja oszukac i uspic to przyjde Was poczytac
A ja dzis zrobilam z rana maly prezencik mezusiowi z okazji jego swieta, tez co prawda mnie ciocia nawiedzila, ale paradontozy na szczescie nie mam![]()

dobre
o KURDE ja dopiero zajarzyłam o co kaman....jaka wiochadobre
![]()

Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych wspaniałych solenizantów:7 miesięcznych dam: Natalusi i Kornelki.....
oraz 6 msięsieczniaków: przepieknej i zawsze uśmiechnietej Mary naszej wspaniałej, pięknowłosej Hanulki i przystojnego Oskarka.... OGROMNIESTE BUZIACZKI maluszki:*:*:*
o KURDE ja dopiero zajarzyłam o co kaman....jaka wiochahaahah
![]()

Moja wczoraj tak miała, aktorka normalnie. Została w łóżeczku i wrzeszczy, podeszłam do niej usmiech od ucha do ucha, no to oddalam się mysla że już będzie ok, a ta znów w pisk, no to podchodze znów banan na ustach, cyrk normalnie, takie to male a już rządzi. Mąż też się wczoraj do niej nalatal, bo przekrecała się na brzuch i w krzyk, bo nie umie się przekrecic spowrotem, a tak jej nie pasi, wiec przekrecił ją na plecki i siada sobie a ta już na brzuchu i znów krzyk, oj nalatał sięDziekujemy za zyczenia kochane cioteczki i rowniez przesylamy je nawzajem:-)!!!rosnijcie zdrowo nasze pociechy kochane!!!
A u nas chyba z okazji tych urodzin jakis kosmosnie moge zejsc na minute z oczu mojego dziecka bo dostaje takiej histerii ze niedlugo dziure w lezaczku zrobi od tego rzucania sie
Nie wiem,czy to skok rozwojowy czy raczej dol rozwojowy,w kazdym razie juz mnie gryzie po rece,znaczy przestan zajmowac sie czyms jeszcze niz mna...Musze ja oszukac i uspic to przyjde Was poczytac
![]()

o KURDE ja dopiero zajarzyłam o co kaman....jaka wiochahaahah
![]()

. Laski co sie dzieje, ja tu wyczuwam jakies braki

Nie wiem czy mam sie cieszyc czy narzekac

, niech sie stara chłopinaFajnie maszJejku a ja myslalam ze wy tu wieczorem tylko takie zbrezne głupawki macie. Laski co sie dzieje, ja tu wyczuwam jakies braki
A mojemu cos sie poprzestawialo i chce codziennieNie wiem czy mam sie cieszyc czy narzekac
A z innej beczki to hania dzis pierwszy raz dzwigla sie z poduszki calkiem plaskiej do siadu.Nie wierzylamw to co widze a za chwile myk i juz lezala na przuszku. Akrobatka nam rosnie. Do tego nie chce zachwalic ale coraz czesciej spimy do 9.00rano![]()
. Tzn. z tym spaniem
do 9:00