mamusia2008
mamusia Karolinki
WróciłamK mi wszedł do łazienki
to fajnie ze wróciłaś
a tam nie ważnie gdzie kupiłaś, ważne by dobre byłyna stacje benzynowa![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WróciłamK mi wszedł do łazienki
to fajnie ze wróciłaś
a tam nie ważnie gdzie kupiłaś, ważne by dobre byłyna stacje benzynowa![]()
dzis mimo deszzcu to jakos w pzrelocie pzremknełąm sucha noga nawet.
tata na rewanz pewnie czeka;-)

wyglądałam tak dosłownie....juz byłas wcześniej sprawdzać czy wszystko ok,bo nie wierzyłam....a potem o 6:30 na cycuia i juz moje kochanie ni spało....;-)Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych wspaniałych solenizantów:7 miesięcznych dam: Natalusi i Kornelki.....
oraz 6 msięsieczniaków: przepieknej i zawsze uśmiechnietej Mary naszej wspaniałej, pięknowłosej Hanulki i przystojnego Oskarka.... OGROMNIESTE BUZIACZKI maluszki:*:*:*

Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych wspaniałych solenizantów:7 miesięcznych dam: Natalusi i Kornelki.....
oraz 6 msięsieczniaków: przepieknej i zawsze uśmiechnietej Mary naszej wspaniałej, pięknowłosej Hanulki i przystojnego Oskarka.... OGROMNIESTE BUZIACZKI maluszki:*:*:*

pamiętamyTo ja się przypnę do tych życzonek :-)
Próbuje pisac z Jaskiem na kolanach ale mój wiercipiętek chce zjesc wszystkie kable które sa w zasięgu jego łapek.
Idziemy się karmic i moze jeszcze pospimy
A i przypominam ze dzis Dzień Ojców Marnotrawnych![]()

zlozylam już swojemu życzenia, bo córunia jeszcze śpi

Witam mamuski.....
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych wspaniałych solenizantów:7 miesięcznych dam: Natalusi i Kornelki.....
:-)Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla naszych wspaniałych solenizantów:7 miesięcznych dam: Natalusi i Kornelki.....
To ja się przypnę do tych życzonek :-)
i ja się dołączam do życzeń
100 latek kochani
100 lat, 100 lat
i przesyła życzonka współświętującym