Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie martw się ja mam takie teksty słysze przed każdym weselem.A tak z innejj beczki to moj mi wczoraj oswiadczyl ze mam dac nura do garderoby i znalezc sobie cos na wesele w lipcu bo zadnego kupowania nie bedzie
On chyba mysli ze pojde w tym co bylam na innym weselu w majunaiwny
![]()

, Boże jacy faceci są nie z tej planety
.cos w sumie znalazlam,ale nie wieeeem....zaraz zrobieNie martw się ja mam takie teksty słysze przed każdym weselem.
A jak mozna iść w tym samym i to jeszcze np. jak na welesu bedzie połowa rodziny co była na poprzednim, Boże jacy faceci są nie z tej planety
.
minut piec
;-)lece...A tak z innejj beczki to moj mi wczoraj oswiadczyl ze mam dac nura do garderoby i znalezc sobie cos na wesele w lipcu bo zadnego kupowania nie bedzie
On chyba mysli ze pojde w tym co bylam na innym weselu w majunaiwny
![]()

No my o Martynę staraliśmy się pół roku a o Natalię dwa lata i te wieczne rozczarowania że jeszcze nie. A jak sobie na maksa odpuściliśmy to w najmniej spodziewanym momencie myk i jest.To widzę ze nie tylko mój taki zdolny
Moi znajomi starają sie już ponad 2 lata i niby wszystkie badania ok, ale cos im nie wychodzi, mówięc do swojego że chociaz mają frajdę ze starań, ale w pewnym momencie to się robi stresujące, wiec chyba lepiej zrobic tak od razu na zawołanie
Blizniaczku my z Mamusią do Ciebie przyjedziemy i będziesz miała tak wesolutko że żadnych wakacji nie trzeba;-)Edytko wspłczuję i szkoda że będziecie musieli zrezygnowac z wyjazdu. My przez tą nasz cieżarówkę też nigdzie nie pojedziemy, naprawa, holowanie wyniosło ponad 50 tys, dobrze że mieliśmy gzdie pożyczyc, liczymy że uda sie wywalczyc odszkodowanie, tylko że to może trwac i trwac![]()

taaaaa,zebys sie nie zdziwila z tym ladnym....kofana ja ci tak powiem ladnemu we wszytkim ladnie![]()