Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I tu sie mylisz kochana, włosy myję wieczorkiem i kłądę sie spać z mokrą główkąRzeczywiscie duuuuzo...
Blizniaczku,musisz przestac wlosy ukladac tylko za okno wystaw jak jedziesz autemTe "produkty" typu suszarki napewno Ci tyle naciagnely
![]()

https://www.babyboom.pl/forum/grudniowe-mamy08-f258/intymnie-23842/dajcie mi linka ,bo mi wcieło:--
-(
dzięki kochanie;-)
no i jak jestem to też cisza, a tylko pójdziemy, to zaczną sie lody, klapsy i inne;-)Nie no, co jest,ja jestem, a tu cisza
, ide poczytać może zdążę jakieś kilka stron "obrócić";-)
![]()
![]()
no i jak jestem to też cisza, a tylko pójdziemy, to zaczną sie lody, klapsy i inne;-)
, ja bym chciała taką ciszę na forum, aż mój G skończy urlop 

, a potem chulaj duszo ile wlezie 

My tez mamy duze podwórko i jeszcze działke ale dopiero po powrocie bedziemy jakos zagospodarowywac

Jejuuu znowu nie mam dla was czasu wrrrrrr ale jestem zła cos nie moge sie ostatni zorganizowac, ale lookłam... i edee poprostu rewelacja, az mój luby nie mógł sie napatrzec, a to tylko zdjecia. Na zywo musi byc pieknie, wspaniale miejsce do spedzania czasu z rodzina i maluszkiemMy tez mamy duze podwórko i jeszcze działke ale dopiero po powrocie bedziemy jakos zagospodarowywac
Moze zdaze poczytac co u was![]()

, a i uwielbiam szum naszego wodospadu, miooooodziooo