• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Jejuuu znowu nie mam dla was czasu wrrrrrr ale jestem zła cos nie moge sie ostatni zorganizowac, ale lookłam... i edee poprostu rewelacja, az mój luby nie mógł sie napatrzec, a to tylko zdjecia. Na zywo musi byc pieknie, wspaniale miejsce do spedzania czasu z rodzina i maluszkiem:tak: My tez mamy duze podwórko i jeszcze działke ale dopiero po powrocie bedziemy jakos zagospodarowywac:tak:

Moze zdaze poczytac co u was:zawstydzona/y:

reklama
Jejuuu znowu nie mam dla was czasu wrrrrrr ale jestem zła cos nie moge sie ostatni zorganizowac, ale lookłam... i edee poprostu rewelacja, az mój luby nie mógł sie napatrzec, a to tylko zdjecia. Na zywo musi byc pieknie, wspaniale miejsce do spedzania czasu z rodzina i maluszkiem:tak: My tez mamy duze podwórko i jeszcze działke ale dopiero po powrocie bedziemy jakos zagospodarowywac:tak:

Moze zdaze poczytac co u was:zawstydzona/y:

Dziękuję, to były i nadal są lata ciężkiej pracy moich rodziców, praktycznie wszystko robili sami (we dwójkę) ja strasznie lubię tam przebywać, często też pomagam, a dziś np. malowałam betoniarkę :szok::sorry2::confused::-p:-D:-D:-D, a i uwielbiam szum naszego wodospadu, miooooodziooo :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry