reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Jejuuu znowu nie mam dla was czasu wrrrrrr ale jestem zła cos nie moge sie ostatni zorganizowac, ale lookłam... i edee poprostu rewelacja, az mój luby nie mógł sie napatrzec, a to tylko zdjecia. Na zywo musi byc pieknie, wspaniale miejsce do spedzania czasu z rodzina i maluszkiem:tak: My tez mamy duze podwórko i jeszcze działke ale dopiero po powrocie bedziemy jakos zagospodarowywac:tak:

Moze zdaze poczytac co u was:zawstydzona/y:

reklama
Jejuuu znowu nie mam dla was czasu wrrrrrr ale jestem zła cos nie moge sie ostatni zorganizowac, ale lookłam... i edee poprostu rewelacja, az mój luby nie mógł sie napatrzec, a to tylko zdjecia. Na zywo musi byc pieknie, wspaniale miejsce do spedzania czasu z rodzina i maluszkiem:tak: My tez mamy duze podwórko i jeszcze działke ale dopiero po powrocie bedziemy jakos zagospodarowywac:tak:

Moze zdaze poczytac co u was:zawstydzona/y:

Dziękuję, to były i nadal są lata ciężkiej pracy moich rodziców, praktycznie wszystko robili sami (we dwójkę) ja strasznie lubię tam przebywać, często też pomagam, a dziś np. malowałam betoniarkę :szok::sorry2::confused::-p:-D:-D:-D, a i uwielbiam szum naszego wodospadu, miooooodziooo :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry