reklama

Grudniowe mamusie 2008

nie wiem, moze i tak bo ja zaczelam chodzic jak mialam 9 miesiecy , a ona juz od 3 miesiaca twardo stoi wiec moze zacznie chodzic, ale podobno lepiej zeby dziecko najpierw raczkowalo, zobaczymy czas pokaze
chociaz mojej kolezanki coreczka jest o 2 mies starsza od karolinki, i dopiero tydzien temu zaczela raczkowac

rozwalaja mnie dzieci nie raz..takie male a jak juz kminia..:-D

no niby masz racje:oo2::oo2::oo2::oo2::oo::oo::oo::oo::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: wiec ktora teraz zabiera Pyciola i Tygrysa ???????:growl::growl::growl::growl::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

kto kto??:tak:

ja pracowalam jako asystentka chirurga otrtodonty i tego sie raczej nie zapomina :-D a ta pinda co nas wystwaila dzownila do naszego adwokata i chce sie ugadac i jednak sprzedac mieszkanie ale my juz nie chcemy i ma nam zaplacic 25 tys euro :-D:-D glupia byla jak dostala pozew do sadu to o malo zawalu nie dostala... agencja sie wziela do roboty:-D:-D teraz ani nie ma kupca na mieszkanie i jeszcze miusi slono zaplacic za zerwanie umowy :-D jednak jest jakas sprawiedliwosc

ale Wam sie dostanie...:-D

Moj maly potworek sie obudzil:szok::szok: i juz wypadlam z tematu:eek: Patrzcie jak sie maly ubral w mamy koszulke:szok::-D

haaaa nie no pieknie...ale mowilas nam ze masz chlopca:-D:-p

reklama
pamietacie jka obstawialysmy kiedy wypadnie nam 4000 post...mowilysmy ze na pazdziernik...;-) no ale juz mamy przeciez 3500 prawie...ja stawiam na koniec sierpnia poczatek wrzesnia...(zmienilam zdanie:-D)

jeszcze nie ma:no::no:
dziec zasnal a ja najpierw musze sie wyprysznicowac...czyt.glowe umyc-takich blyszczacych juz dawno nie mialam...a fuj:-D
a potem dalsza czesc...na 12 jestem umowiona z kolezanka by sie z nia pozegnac bo juz jutro wraca do domu:zawstydzona/y:

reklama
Patrysia Lilac dajcie znac czy sie spotykamy dzis gdyz nie wiem czy sie szykowac!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

a jeszcze bez makijazu:szok::szok::szok::szok: wstawilam obiad filipowi i znow do komputera , matko toz to prawdziwe uzaleznienie:szok::szok::szok::szok::confused2::confused2::confused2::confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry