Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
no ktos kogos musidziec spal z ojcem na wyrku...ale juz Alexior wstal i pilnuje tatusia zeby z lozka nie spadl![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ktos kogos musidziec spal z ojcem na wyrku...ale juz Alexior wstal i pilnuje tatusia zeby z lozka nie spadl![]()

To zalezy.... ile ciocia ciolek odlozyla w tej Irlandii hihih![]()

no ktos kogos musi![]()

Troszkeza to ciocia Natalisko to materialistka jakas![]()

Ale dla Cioci zrobimy wyjatek i bedzie chrzestna nawet jak bedzie bez kaski Nie martw sie Alex to odpowiedzialny facet, napewno tatusiowi nic nie groziciekawe tylko kto bedzie glosniej plakal![]()

TroszkeAle dla Cioci zrobimy wyjatek i bedzie chrzestna nawet jak bedzie bez kaski
hehehe
Nie martw sie Alex to odpowiedzialny facet, napewno tatusiowi nic nie grozi![]()

zresztą urlop niedługo...ogłaszam wszem i wobec wyjeżdżamy 22 sierpnia, juz pewne bo mój urlop dostał, więc niewiele czasu na zmianę auta, a trzeba, bo podobno jeszcze teściowa ma się zabrać z Niemiec, więc kombi musi byc koniecznie
Nooo jestem !
Nadrabiam zostało mi juz tylko 60 stron
Mój K pojechal tate zawież na pogotowie, a ja siedze jak na igłach. Temperatu mu nie spada cały czas ma 39,8 stopni . Tata przyjechał z pracy taki jakis i mówi ze go głowa boli i ze kości i chyba ma gorączkę. Pojechaliśmy na pogorowie tak powiedzieli ze ma prac paracetamol na obnizenie temperatu i ze to chyba jakaś grypa. A tata w ten najwiekszy upał siedział cały dzien na dachy i coś tam robił i potem wieczorem od razu dotał temperatury podobno. Ja podejzewałam udar ale lekarka powiedziała ze to grypa, tylko ze ta temperatura taka wysoka juz od czwartku wieczorem, wiec chyba coś nie tak.?
Ja tez poprosze !!
Niech do mnie ktos wysle bo ja tego wogole nie czaje, nie moge Was znalezc po nazwiskach
Oj kurcze, zeby tylko nie swinska jak podejrzewaja grypeI wogole trzymamy kciuki za szybki powrot do zdrowia dla tatusia

a ja łykałam jak witaminy, bo tak bolało

latamy dzis po miescie jak kot z pecherzem
chcialam gdzies malemu kupic biale spodenki ale jego rozmiaru nie moglam dostac
wszytstki mu z tylka spadaly

widze ze nadajesz i skrobiecie te stronki nadrabiac jest coo 

Natalka ja znalazłam kilka Natalii, i nie wiem która to Ty masz jakies zdjecia?
wogole masz fajne fotkiii na facebook wczoraj rozkminilam tego faceboka durnego
hejjjjjjj
jak tam wam dzionek minol ja nie mialam nawet czasu zajrzeclatamy dzis po miescie jak kot z pecherzem
chcialam gdzies malemu kupic biale spodenki ale jego rozmiaru nie moglam dostac
wszytstki mu z tylka spadaly
![]()
sexi pyciolllllllwidze ze nadajesz i skrobiecie te stronki nadrabiac jest coo
![]()

czesc lalencja:-)