Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marzycielko ja co prawda zawzięta nie jestem i nie pójdzie tak łatwo,ale też wrócę do poprzedniej wagi.Muszę być ładną mamusiąNa razie mam 11 kg na plusie i wcale mi one nie przeszkadzają;-) Tyle,że już troszkę ciężko...Dziękuję za linka
A mam jeszcze pytanko...W oznaczeniach USG w ogóle nie mogę nic znaleźćChciałam zapytać o skrót R:17 cm odkąd dokąd to jest mierzone?Pp:N , C:4 Mem:1 ,Dx=63.4mm.Ta ginka nic mi nie powiedziała
![]()

no widzisz tak mi sie marzy morze, ze wszystkich bym tam wyslala, nawet Ciebie hahaha.guess1 z nad morza to może będą jakiś w week bo napewno na spacerek na bulwar skoczę:-):-):-) a tera byłam na działeczce i jak na złość zapomniałam aparatu haha:-)
a co do sierpnia to zapowiadają gorący więc głowa do góry:-)

Marzycielko ja co prawda zawzięta nie jestem i nie pójdzie tak łatwo,ale też wrócę do poprzedniej wagi.Muszę być ładną mamusiąNa razie mam 11 kg na plusie i wcale mi one nie przeszkadzają;-) Tyle,że już troszkę ciężko...Dziękuję za linka
A mam jeszcze pytanko...W oznaczeniach USG w ogóle nie mogę nic znaleźćChciałam zapytać o skrót R:17 cm odkąd dokąd to jest mierzone?Pp:N , C:4 Mem:1 ,Dx=63.4mm.Ta ginka nic mi nie powiedziała
![]()