Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane grudnióweczki, mam problem ze znalezieniem tematu "zakupy" wiec pisze tutaj, bo zastanawiam się co Wy myslicie na temat takiej wanienki?? Kolezanka mi odradza, bo twierdzi, ze będę miała problem ze spłukiwaniem główki dzieciątka i wgóle, że jest niewygodna ,a ja odkąd ją znalazłam na allegro przestałam bać sie o kąpiele i nie wiem co mysleć?? Co wy na to:
OKBABY wanienka ONDA OK BABY +term+korek+wsk wody (406526411) - Aukcje internetowe Allegro
Wanienka ONDA -OKBaby- 5 KOLORÓW 2008 !!! (W-wa) (401710705) - Aukcje internetowe Allegro

.

Nic nie widziałam co prawda,bo ginka mi nie pokazała
ale mam zdjęcie na którym jest główka
I wiem,że dzidzia zdrowa,kręgosłupik i serduszko w porządku
I wyszło,że jest o 2 tygodnie starsza niż wynikało z miesiączki.Termin przesunął sie na 21 listopada,ale zostajemy z Wami
No i muszę poprawić suwaczek.Tak więc mój brzuszek rośnie jeszcze wolniej niż myślałam
A ruchy poczułam dopiero jak dzidzia miała 22 tygodnie.jak możecie to proszę napiszcie mi czy któraś z Was spotkała się z takim problemem jak wczesniej napisałam.
Bardzo się denerwuje tym.
Mam jeszcze pytanie, czy można pic woge gazowana w ciązy, kawę? I co z siedzeniem przy komputerze ?
Z góry dziekuję
Chciałam się was zapytać co myślicie o imieniu Kornelia bo chce mieć opinie kogoś z zewnątrz??