reklama

Grudniowe mamusie 2008

to co Jula Alexową narzeczoną??:confused:

Zgoda

nie no ja sie pogubilam :confused::confused:k kto jest kogo narzeczonym czy tam narzeczona jula jest wiktora czy aleksaZZ?????????????? i co ma do tego zuzia?????:szok::szok::szok: trojkaty ba czworokaty nawet tutaj sie robią:szok::szok::szok::szok:

Oj Tygrysku namieszałam:-D:-D:-D

Jula byla niczyja:-p:-p:-p wiec robila podchody do Wikusia Beciaczka, ale on podobno wierny chlopak(tak mamusia twierdzi:-D:-D:-D) i nalezy juz do Zuzi Agatki:-(:-(:-(Jula troche odpuscila ale nie poddala sie a tu na drodze stanąl Alex a że jest przystojniaczkiem i zechcial Jule to co bedzie grymasić...na dodatek tesciowka super babka:tak::tak::tak::tak:

reklama
Zgoda

Jula byla niczyja:-p:-p:-p wiec robila podchody do Wikusia Beciaczka, ale on podobno wierny chlopak(tak mamusia twierdzi:-D:-D:-D) i nalezy juz do Zuzi Agatki:-(:-(:-(Jula troche odpuscila ale nie poddala sie a tu na drodze stanąl Alex a że jest przystojniaczkiem i zechcial Jule to co bedzie grymasić...na dodatek tesciowka super babka:tak::tak::tak::tak:

heheh sprzedana:-D:-D:rofl2::rofl2:

Zgoda

a Wikus to czasem ostatnio nie zdradzil Zuzinki ???:-p:-p:-p:-D:-D:-D:confused::confused:

reklama
Filipku Ty miales swoje swieto podczas naszej nieobecnosci na BB wiec spóźnione mega buziaczki dla Ciebie Kochaniutki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ojej Filipek ślicznie dziekuje!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

Wikus porzadny obywatel...a czemu tak sadzisz?:confused:

Cos tam bylo z calowaniem innej:tak::tak::tak::szok::szok::szok:

Pyciol to Ty nic nie wiesz!!!??????:szok::szok::szok::szok: podobno Wikus calował inna pannice!!!!!!:szok::szok::szok::szok: i Beciaczek tak to wszystkim powiedziala a zapomniala ze Agatkas to slyszy od Zuzi!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry