Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam mamuski z rana....moj misiek poszedł właśnie oddawać krew,bo przyjechał do nas pod Inter Marche taki bus i zbieraja,a ,ze mis ma 0 rh"-" a to jest bardzo porzadana krew to poszedł oddac...jestem duumna z misia:} hahaha
Nio a tak poza tym Marzycielko co do tego,ze amstaff czy pit bull to nie psy tylko maszynki do zabijania to sie z Toba nie zgodze i już....mam z tymi psami do czynienia od lat i nie tylko z Tajsonem,bo Kamil miał tez razem z nim suke Tigre....i ona miala zupełnie inny charakter od Tajsona...była bardzij cieta na inne psy,ale to jest kwestia wyszkolenia,wychowania....bo nigdy zadnego nie pogryzła,a to dzieki temu,ze tak własnie była wyuczona i tu bardzo bardzo wiele zalezy od właściciela i tego w jakim środowisku wychowują się psy.....
I popieram to co napisała Misiówka...w 100%...jestem ciekawa tak jak ona czy ktos prowadzi statystykę "agresywnych" kundli, bo ja byłam włąsnie przez takiego pogryziona, tak samo jak Kamil jak był mały,taki "kochany" kundelek przeciągnął go za twarz,bo całej ulicy....wylatując ze swojej posesji....
Boli mnie,że zaraz mi będą przygadywać ,że mam pecha bo drugi syn, ach, nie wiem co mówic w takiej sytuacji . Jutro lecimy do Polski, nie mówię teściowej bo zaraz bedzie mi przygadywać, nie wiem co mam wtedy zrobić.![]()
Hej Kochane:-)
Ja właśnie wróciła z usg, dzidzius zdrowy, niestety nie wiem jaki jest duży bo moja pani ginekolog nie zmierzyła go w całości :-(ale przynajmniej mierzyła wszytskie narządy i wszystko super...:-)
a chwaląc się...będzie dziewczynka imie już dawno wybrane...będzie ZOSIA:-)
Gratuluje chłopczyków i dziewczynek...
Jeśli chodzi o imiona to zawsze odpowiadaliśmy: Lusisita albo Hose Armando...każdy krzywo się spojrzał... ale dzięki temu dawali nam spokój...
Od 3 dni wiemy co w brzuszku mieszka... dziewczynka... (jednak nigdy nie ma się 100% pewności)...
Mi bardzo podobają się imiona dla dziewczynki: Gabi, Oliwia, Daria, Hania ( to ostanie szczególnie) a dla chłopca Filip...
Tak po za tym to fajnie się was dziewczyny czyta... buziale dla wszystkich grudniowych mam...

Teraz mnie to śmieszy a jak za 2 dni będę miała doła to będę Wam truć 
marzycielka to jestem blisko Ciebie...ja mam 173 i 80 kilo hehe;-)

a 55 kilo wazylam jak bylam w ciazy z Cyprianem 

Cholera, cholera cholera...
Jestem niesamowicie wkurzona
Moja mama dzis powiedział, że nie podoba jej się moje zachoqwanie, że na internecie nie powinno sie umieszcza ć zadnych zdjęć, ani pisać że się jest w ciąży, bo to nie wypada, żeby ktoś o tym wiedział, a jak powiedziałam ze wybieramy się w czwartek nad morze z miśkiem, to stwierdział, ze chyba nie wystawię na światło publiczne takiego gołego brzucha bo to będzie źle wyglądało
Cholera ja jestem dumna z tego ze mam Zosię w brzuszku i z brzuszka też, a ona chyba uważa, że powinnam nosić jakąs szeroką togę, a najlepiej przez 9 miesięcy nie wychodzić na światło dizenne w obcisłych ciuchach, i nie pokazywać się ludziom bo jak to wygląda...Cholera, cholera cholera...
![]()

no dobre te Nasze mamy i teściowe są! 
marzycielka masz to jak w banku hehe:-)