Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o KINKIYA zabij mnie ale ja nie wiemMamusiu Tobie również dziękujemy za życzonka
Zapominajko szkoda,że jej nie zobaczę:--
-(
dziewczyny jak myślicie czy rozmiar 80 kombinezonu na zimę będzie wystarczający ??bo już po mału się rozglądam;-)
tutaj sa inne rozmiary tzn ja teraz uzywam 6-12 badz 6-9 lub 9-12...ale mysle ze 80 jest ok...chyba

:-
mla buziaczki:*:*:*Kankiya to zależy jak duża jest Bianeczka. Mój pulpet już teraz nosi 74-80 więc 80 dla niej będzie za maładziewczyny jak myślicie czy rozmiar 80 kombinezonu na zimę będzie wystarczający ??bo już po mału się rozglądam;-)

Po Martynie odkładałam na strychu bo planowaliśmy kolejne dziecko i obiecywałam mężowemu że już ciuszków nie trzeba będzie kupowac(głupi wzioł i uwierzyłdziewczyny a co robicie z ciuszkami z krotych nasze maluchy juz wyrosly...w niedziele pakowalismy juz rzezczy Alexa i jest tego tyle ze szok...a jeszcze te wyrosniete...(przykro mi jak mam je zostawic) wy tez takie sentymentalne czy tylko ja taka glupia?![]()
) A po Natalce sprzedajęKankiya to zależy jak duża jest Bianeczka. Mój pulpet już teraz nosi 74-80 więc 80 dla niej będzie za maładziewczyny jak myślicie czy rozmiar 80 kombinezonu na zimę będzie wystarczający ??bo już po mału się rozglądam;-)

Po Martynie odkładałam na strychu bo planowaliśmy kolejne dziecko i obiecywałam mężowemu że już ciuszków nie trzeba będzie kupowac(głupi wzioł i uwierzyłdziewczyny a co robicie z ciuszkami z krotych nasze maluchy juz wyrosly...w niedziele pakowalismy juz rzezczy Alexa i jest tego tyle ze szok...a jeszcze te wyrosniete...(przykro mi jak mam je zostawic) wy tez takie sentymentalne czy tylko ja taka glupia?![]()
) A po Natalce sprzedajęJa kupiłam kurteczkę na zimę właśnie w rozmiarze 80 myślę że na zimę będzie okMamusiu Tobie również dziękujemy za życzonka
Zapominajko szkoda,że jej nie zobaczę:--
-(
dziewczyny jak myślicie czy rozmiar 80 kombinezonu na zimę będzie wystarczający ??bo już po mału się rozglądam;-)
Ja pożyczam ciuszki chrześniaczce mojego M bo małą urodziła się w lutym więc akurat jak Gabi wyrosła to mała się urodziła ci tak ciągle jej coś dowozimy jak Gabi już ma za małe ale ostatnio dostaliśmy zwrot części ubranek tych z których Zosia już wyrosła.dziewczyny a co robicie z ciuszkami z krotych nasze maluchy juz wyrosly...w niedziele pakowalismy juz rzezczy Alexa i jest tego tyle ze szok...a jeszcze te wyrosniete...(przykro mi jak mam je zostawic) wy tez takie sentymentalne czy tylko ja taka glupia?![]()