Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale myśle sobie w nocy pewnie na zeby bo tak zawsze u nas bylo ale rano maly niezbyt chetny do pokazywania swojego uzębienia i palcem nic nie wyczułam ale łyżeczką sie udało także czwarty ząbek już się przebił
Witam mamusie
Młoda zrobiła mi pobudkę juz o 7 i do tej pory szaleje.
Ciągle wstaje oparta o łóźko i boję się , że upadnie na głowe bo jak pada na dupkę to się nie martwię.
A ja tak tęsknie za M. :-( nie wiem jak my wytrzymamy te 2 miesiące...
. Ja też się o to martwię, bo Iggy wstaje przy czym się da i przy tym co się nie nadaje również.... jak tak dalej pójdzie to osiwieję;-).kana super ze udało się odzyskac zdjecia malejbo troche szkoda by było ja co jakis czas zgrywam na płytkezdjecia wlasnie wrazie takich sytuacji chocaz odpukac jeszcze nic mi sie z lapkiem nie działo;-)

Agacai, asiulka, pyciolek przesłałam wam swoje dane żebyście mnie znalazły na nk

witam
wszystkiego najlepszego dla Bartusia
u nas nocka dziś okropna pobudka na cycka co godzine dosłownie jak w zegarkuale myśle sobie w nocy pewnie na zeby bo tak zawsze u nas bylo ale rano maly niezbyt chetny do pokazywania swojego uzębienia i palcem nic nie wyczułam ale łyżeczką sie udało także czwarty ząbek już się przebił
![]()
lece was nadrobić;-)
i my sie podpinamy pod zyczonka dla malego przystojniaczka Bartusia
wITAM KOCHANE I JA
Jeszcze nie wszystko mam pobrane tak jak trzeba,bo oczywiscie trzeba było resetowac i wyczyscic kompa...,ale plus jest taki, że oudało sie odzyskac wszystkie zdjąteczka Mari
Kurcze jak bede miala troskzu wiecej czasu to postaram sie Was nadrtobic.....ale nie obiecuje....
Uciekam do malutkie...buziaczkuje mocko:****
I serdeczne życzonka dla Baertusia naszego solenizanta:*:*:*
gratulki kolejnego ząbkawitam
wszystkiego najlepszego dla Bartusia
u nas nocka dziś okropna pobudka na cycka co godzine dosłownie jak w zegarkuale myśle sobie w nocy pewnie na zeby bo tak zawsze u nas bylo ale rano maly niezbyt chetny do pokazywania swojego uzębienia i palcem nic nie wyczułam ale łyżeczką sie udało także czwarty ząbek już się przebił
![]()
lece was nadrobić;-)

Marzycielko szybko zlecą te dwa miechy, sama widzisz jak przy dziecku czas zapiernicza ani się obejrzysz a już M. bedzie z wami;-)Witam mamusie
Młoda zrobiła mi pobudkę juz o 7 i do tej pory szaleje.
Ciągle wstaje oparta o łóźko i boję się , że upadnie na głowe bo jak pada na dupkę to się nie martwię.
A ja tak tęsknie za M. :-( nie wiem jak my wytrzymamy te 2 miesiące...
super,że udało się uratować fotki Mari-to chyba najważniejszeNio ja juz teraz tez mam
Do 5 miesiaca mialam wszystkie na pendrive,ale wiecej sie nie zmieściło i awsze móiwłam sobie,ze kupimy jeszcze jeden i sie zgra reszte,ale to kiedys sie oddalało....no i bam komp padł....
Ale szczescie w nieszczesciu z tymi zdjęciami![]()