reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam kochane moje...

Ale sie za Wami steskniłam po cąłym dniu nieobecności....
Kurcze od rana byłam taka zalatan,ze na kompa odpaliłam dopiero teraz.... masakra...

Moja babacia z dzidkiem stwierdzili,ze nie przyjada w niedziele,bo nie wiadomo jak beda sie czuli (mieszkaja w Sopocie, a przyjazdem maja na mysli podróz pociagiem) wiec postanowili przyjechac dzisiaj.... no to ja rano szybko małe zakupiki, na obiadek i jakies ciacho do kawy....potem sprzatnako szybko w odmku,bo sajgon jak nie wiem co....masakra...a potem wizyta, obiadek, kawusia, marudzenie małej,bo od 7 rano zasneła dopiero o 15....po takich wrzaskach i zmeczeniu,ze zasnac nie mogła....
Potem przyjechał kurier ,bo zamówilismy Mari krzeselko do karmienia Baby Design Pepe...żyrafke....rewelacyjne....
Pozniej kawusia u kumpeli i spacerek, powrót do odmku, kąpanko, marudzenie, ziuziu Mari i jestem.....SZOK :szok:

No a teraz leckam nadrabiac:)

A Agacia wiez,ze mnie tez wyrzucili z Urzedu Pracy dzisja dostałam pismo....bo sie nie stawiłam....zaje..cie,ze w ogoel mnie powiadomli kiedy mam przyjsc....nikt mi nic nie móił....DEBILE.....

No i wszystkiego naj naj naj dla naszych cudaczków najkochanszych pod słoneczkiem uroczych i powalających swym pieknem solenizantek Juleczki i Lenki oraz mega przystojniaków Nikodemka i Jarusia....
1000-ce całusków:*

No i wszystkiego naj naj naj dla naszych cudaczków najkochanszych pod słoneczkiem uroczych i powalających swym pieknem solenizantek Juleczki i Lenki oraz mega przystojniaków Nikodemka i Jarusia....

1000-ce całusków:*

Dziekujemy Kochaniutkie:tak::tak::tak:

ojej faktycznie dziwnie:eek::eek::eek:

co do wymiarów wyślemy Bianeczce prywatna wiadomość aby inne dziewczeta nie popadały z wrażenia!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tygrysku napisz nam wymiary Fifiego, przecież my jedna wielka rodzina:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:

Zmykam spac dziwczynki, slodkich snow....

druga :szok::szok: nigdy mi sie to nie udalo

a ja mam pytanie bo nie wiem czy sie martwic czy cieszyc maly od 4 dni mi spi po 6 godzin w dzien znaczy sie od 9-12 i od 14-17.30:szok: i cale nocki bez pobudki czy wasze dzieciaczki tez tak maja :zawstydzona/y: bo maly budzi sie na jedzonko poje sobie i znow smeci ze chce spac :tak:

druga :szok::szok: nigdy mi sie to nie udalo

a ja mam pytanie bo nie wiem czy sie martwic czy cieszyc maly od 4 dni mi spi po 6 godzin w dzien znaczy sie od 9-12 i od 14-17.30:szok: i cale nocki bez pobudki czy wasze dzieciaczki tez tak maja :zawstydzona/y: bo maly budzi sie na jedzonko poje sobie i znow smeci ze chce spac :tak:
musze cie zmartwic, bo kankiya byla druga:-D:-D:-D

moje dziecko w dzien ma 2 drzemeczki po 30 min lub godzinie
tak duzo jak Alex moja dziecko jeszcze nigdy nie spalo:szok:

o minutke sie spuznilam na 2 dzis wiec jestem 3 :cool:

KANKIYA moj robi tak samo dosc czesto podkurcza paluszki a jak leci na tylek to juz wogole:-D

reklama
musze cie zmartwic, bo kankiya byla druga:-D:-D:-D

moje dziecko w dzien ma 2 drzemeczki po 30 min lub godzinie
tak duzo jak Alex moja dziecko jeszcze nigdy nie spalo:szok:

no wlasnie nie wiem czy sie martwic czy smucic bo do tej pory to max spal 4-5 godzin a tu 6 teraz przesypia i nie wiem czemu tak czyzby go przesilenie jesienne zlapalo:-D
co do drugiej to juz oswierzylam stronke i zobaczylam ze druga nie bede nigdy:rofl2::-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry