reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry laseczki:-)
My wczoraj jak wspominałam wcześniej byliśmy u znajomych i wróciliśmy dopiero o 22.30, dlatego do Was nie zaglądałam. Mój mężulek wypił pare drinków ja prowadziłam no i niestety po drodze miałam bliskie spotaknie z krawężnikiem:eek: Po prostu najechałam na krawężnik prawą oponą. Nam nic się nie stało oczywiście, samochód ma tylko lekko felgę zarysowaną, ale mój mężulek ma jobla na punkcie swojego autka i tyle sie wczoraj nasłuchałam od niego, że pół nocy płakałam:-( Oczywiście rano mnie przeprosił i powiedział, żebym sie nie przejmowała, że każdemu może się zdarzyć, ale kurcze czemu ten mój mąż taki porywczy jest, najpierw powie, a później pomysli:wściekła/y:
Nocka troszke lepsza niz ostatnio, Filip tylko 3 razy sie obudził, to super w porownaniu do ostatnich nocy:tak: Ale co z tego skoro ja i tak nie moglam spac:-(
Hej dziewczyny ;-)
Wiem...wiem na pewno dostanę zaraz burę że tu nie zaglądam...ale uwierzcie mi,że siadam do kompa naprawdę od święta....czasem wrzucę na NK jakieś fotki jak mam i tyle.....
U Nas generalnie ok....młoda rośnie jak na drożdżach....niestety ze spaniem nadal masakra.....:-(no i moja córa to istny cycuś mamuni więc ani na krok odejść nie można....
Z "nie mężem" układa Nam się odpukać dobrze i mam nadzieję,że tak już zostanie...:tak:
A jeśli chodzi o żłobki to u Nas w Gdyni czeka się dwa lata....:szok:

Ściskam Was wszystkie mocniutko i ślę buziaczki dla wszystkich maluszków;-)
Witaj kochana;-) Cieszymy się bardzo, że wszystko u Ciebie w porządku. współczuję nocek i łączę się z Toba w bólu, bo u nas też cięzko jest:-(
Mamy czwartego ząbka :-D
Gratulujemy!!! My też czekamy na czwartego, od ponad tyg jest juz tuz tuz, ale cos sie przebic nie moze:no:
a ja mam pytanie bo nie wiem czy sie martwic czy cieszyc maly od 4 dni mi spi po 6 godzin w dzien znaczy sie od 9-12 i od 14-17.30:szok: i cale nocki bez pobudki czy wasze dzieciaczki tez tak maja :zawstydzona/y: bo maly budzi sie na jedzonko poje sobie i znow smeci ze chce spac :tak:
Landrynko ja to bym sie bardzo cieszyła gdyby Filip tak mi spał:tak: W dzień śpi w miarę ładnie, ale 4h w ciągu dnia to maks, a zwykle śpi ok3h. Ale w nocy jest już niewesoło. Aleks zawsze miał spanie z tego co pamietam, pewnie taka jego natura:tak: Ja bym się nie martwiła, tylko cieszyła na Twoim miejscu:tak:

Bianka tyle przesypiała jak była malutka oprócz nocki oczywiście,może pogoda tak na niego działa, ale spytaj lekarza na wszelki wypadek:tak:

dzięki Landyneczko;-)

a tak w ogóle gdzie Beciaczek,Zozakoza i reszta ?? i Szeryf przestał częściej zaglądać:-(
i natalkaa gdzies zaginela :szok:
dziewczyny wylazic i pisac co u was:angry::tak::tak::tak:
chyba nie ma takiej opcji:-D:-D chyba,że odznaczysz wszystkich znajomych,że nie chcesz ich śledzić
odznaczylam i nic z tego, ciagle mam lukasza zgrobelnego, nie wiem czemu:-D:-D
mam to samo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy:

odznaczyłam tych co widzialam ich wpissy i dupa nadal widzę !!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no wlasnie:angry:

mam to samo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy:

odznaczyłam tych co widzialam ich wpissy i dupa nadal widzę !!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej hej i ja sie witam piatkowo prawie weekendowo:-D:-D:-D:-D ide walczyc dalej z tym paskudnym śledziem na NK:crazy::crazy::crazy::crazy: czy ktoś wie jak się go pozbyć??????:crazy::crazy::crazy:

Oto jedyny pewny sposób, by usunąć Śledzika na zawsze: nasza-klasa.pl/profile/remove . Na witrynie tej programiści NK udostępnili możliwość pozbycia się Śledzika, a przy okazji też całego konta.

:-D:-D:-D:-D nk skonczy tak jak grono :cool:

no wiesz, ale gdy dziecko prawie caly czas spi, to lepiej sprawdzic czy to jest oki, przeciez on nie jest noworodkiem

no wlasnie myslalam ze dzis nie bedzie juz spal a tu d... od 9.10 spi i nic go nie rusza nawet wlaczony tv co wczesniej mu przeszkadzalo:szok: a ja usnac nie moge :sorry: tak mnie glowa boli ze szok a kawa sie skonczyla:crazy: kto mi pozyczy 4 lyzeczki kawy:-D:-D bo jak tu z moim spiacym misiem wyjsc gdziekolwiek:-D

Hej dziewczynki
Witam piątkowo pogoda do d..y u nas ale Pati za to zasneła w lezaczku wiec nadrabiam bb
Nie kumam o co kaman z tym sledziem ?? chyba sie na nk zaloguje i sprawcdze, ale z obawą lekką :eek::eek:
Pati dalej w miare sypia w nocy ale odkad odkryła ze umie w lozeczku stanac to sie mi zdarzaja w nocy pobudki ze sie twardo do stania gramoli przez sen prawie ale na szczescie ja kłade wtedy i spi dalej

Blizniaczku nie masz wcale wiekszego pecha niz inni z kluczami sie zdazaja wpadki ja mieszkam na parterze i tez pare razy w drzwiach zostały a ludzie kursuja gora dol i kazdy mogl wejsc:baffled:

reklama
Masz rację mamusiu:tak: Ale wiem, że niektóre dzieciaczki maja po prostu takie spanie i wcale nie oznacza to jakis nieprawidlowości. Dla pewności jednak, żeby sie nie martwić na miejscu naszego Cukierka spytałam lekarza;-)
wiem, bo moi bracia (blizniaki) spali non stop, prawie cala dobe, mam nudzila sie bo oni tylko wstawali na jedzenie, ale u nich to trwalo tylko do 5 mies, jak juz zaczeli siadac i raczkowac, to nie bylo mowy o spaniu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry