KANKIYA
Fanka BB :)
http://www.idg.pl/news/349778/Jak.usunac.Sledzika.z.Naszej.Klasy.htmlczy ktoś wie jak się go pozbyć??????
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
http://www.idg.pl/news/349778/Jak.usunac.Sledzika.z.Naszej.Klasy.htmlczy ktoś wie jak się go pozbyć??????
![]()
Po prostu najechałam na krawężnik prawą oponą. Nam nic się nie stało oczywiście, samochód ma tylko lekko felgę zarysowaną, ale mój mężulek ma jobla na punkcie swojego autka i tyle sie wczoraj nasłuchałam od niego, że pół nocy płakałam:-( Oczywiście rano mnie przeprosił i powiedział, żebym sie nie przejmowała, że każdemu może się zdarzyć, ale kurcze czemu ten mój mąż taki porywczy jest, najpierw powie, a później pomysli
Ale co z tego skoro ja i tak nie moglam spac:-(Witaj kochana;-) Cieszymy się bardzo, że wszystko u Ciebie w porządku. współczuję nocek i łączę się z Toba w bólu, bo u nas też cięzko jest:-(Hej dziewczyny ;-)
Wiem...wiem na pewno dostanę zaraz burę że tu nie zaglądam...ale uwierzcie mi,że siadam do kompa naprawdę od święta....czasem wrzucę na NK jakieś fotki jak mam i tyle.....
U Nas generalnie ok....młoda rośnie jak na drożdżach....niestety ze spaniem nadal masakra.....:-(no i moja córa to istny cycuś mamuni więc ani na krok odejść nie można....
Z "nie mężem" układa Nam się odpukać dobrze i mam nadzieję,że tak już zostanie...
A jeśli chodzi o żłobki to u Nas w Gdyni czeka się dwa lata....
Ściskam Was wszystkie mocniutko i ślę buziaczki dla wszystkich maluszków;-)
Gratulujemy!!! My też czekamy na czwartego, od ponad tyg jest juz tuz tuz, ale cos sie przebic nie mozeMamy czwartego ząbka![]()
Landrynko ja to bym sie bardzo cieszyła gdyby Filip tak mi spała ja mam pytanie bo nie wiem czy sie martwic czy cieszyc maly od 4 dni mi spi po 6 godzin w dzien znaczy sie od 9-12 i od 14-17.30i cale nocki bez pobudki czy wasze dzieciaczki tez tak maja
bo maly budzi sie na jedzonko poje sobie i znow smeci ze chce spac
![]()
W dzień śpi w miarę ładnie, ale 4h w ciągu dnia to maks, a zwykle śpi ok3h. Ale w nocy jest już niewesoło. Aleks zawsze miał spanie z tego co pamietam, pewnie taka jego natura
Ja bym się nie martwiła, tylko cieszyła na Twoim miejscu
i natalkaa gdzies zaginelaBianka tyle przesypiała jak była malutka oprócz nocki oczywiście,może pogoda tak na niego działa, ale spytaj lekarza na wszelki wypadek
dzięki Landyneczko;-)
a tak w ogóle gdzie Beciaczek,Zozakoza i reszta ?? i Szeryf przestał częściej zaglądać:-(

odznaczylam i nic z tego, ciagle mam lukasza zgrobelnego, nie wiem czemuchyba nie ma takiej opcjichyba,że odznaczysz wszystkich znajomych,że nie chcesz ich śledzić

no wlasniemam to samo
odznaczyłam tych co widzialam ich wpissy i dupa nadal widzę !!!!!!!!!![]()

no wiesz, ale gdy dziecko prawie caly czas spi, to lepiej sprawdzic czy to jest oki, przeciez on nie jest noworodkiemSen dla dziecka jest najlepszyWtedy ładnie rośnie i znaczy że jest zdrowe;-) Ale jak masz jakieś wątpliwości to pewnie lepiej spytaj lekarza
![]()
mam to samo
odznaczyłam tych co widzialam ich wpissy i dupa nadal widzę !!!!!!!!!![]()
hej hej i ja sie witam piatkowo prawie weekendowoide walczyc dalej z tym paskudnym śledziem na NK
czy ktoś wie jak się go pozbyć??????
![]()

nk skonczy tak jak grono 
no wiesz, ale gdy dziecko prawie caly czas spi, to lepiej sprawdzic czy to jest oki, przeciez on nie jest noworodkiem
Ale wiem, że niektóre dzieciaczki maja po prostu takie spanie i wcale nie oznacza to jakis nieprawidlowości. Dla pewności jednak, żeby sie nie martwić na miejscu naszego Cukierka spytałam lekarza;-)no wiesz, ale gdy dziecko prawie caly czas spi, to lepiej sprawdzic czy to jest oki, przeciez on nie jest noworodkiem
a ja usnac nie moge
tak mnie glowa boli ze szok a kawa sie skonczyla
kto mi pozyczy 4 lyzeczki kawy
bo jak tu z moim spiacym misiem wyjsc gdziekolwiek

yyyyyyyyyyyyy chyba poczekam na męża

wiem, bo moi bracia (blizniaki) spali non stop, prawie cala dobe, mam nudzila sie bo oni tylko wstawali na jedzenie, ale u nich to trwalo tylko do 5 mies, jak juz zaczeli siadac i raczkowac, to nie bylo mowy o spaniuMasz rację mamusiuAle wiem, że niektóre dzieciaczki maja po prostu takie spanie i wcale nie oznacza to jakis nieprawidlowości. Dla pewności jednak, żeby sie nie martwić na miejscu naszego Cukierka spytałam lekarza;-)