reklama

Grudniowe mamusie 2008

wiem, bo moi bracia (blizniaki) spali non stop, prawie cala dobe, mam nudzila sie bo oni tylko wstawali na jedzenie, ale u nich to trwalo tylko do 5 mies, jak juz zaczeli siadac i raczkowac, to nie bylo mowy o spaniu

moj raczkuje,siada i prubuje juz chodzic wstaje przy czym sie da apetyt ma dobry zje co dam i jeszcze dziubek otwiera po wiecej:-D po drzemce jest tak wesoly ze szok bawi sie i krzyczy z radosci no i uwielbia jak sie go goni znaczy mowie jak cie zlape to cie zjem a on tak smieszni predko ucieka:-D:-D raczkujac smiesznie to wyglada...
no i ktos juz wymyslil jak zabezpieczyc kable:rofl2: bo malego ulubionym zajeciem jest dochodzic do kabla,dekodera, ciagnie za co sie da:-D

reklama
Mam dwie paczki, jedną Ci nawet odstąpię :-)

:-D:-D:-D:-D

Kochana ty moja zawsze w biedzie poratujesz:-D:-D jaka kawke dzis pijemy :-D

Hej dziewczynki
Witam piątkowo pogoda do d..y u nas ale Pati za to zasneła w lezaczku wiec nadrabiam bb
Nie kumam o co kaman z tym sledziem ?? chyba sie na nk zaloguje i sprawcdze, ale z obawą lekką :eek::eek:
Pati dalej w miare sypia w nocy ale odkad odkryła ze umie w lozeczku stanac to sie mi zdarzaja w nocy pobudki ze sie twardo do stania gramoli przez sen prawie ale na szczescie ja kłade wtedy i spi dalej

Blizniaczku nie masz wcale wiekszego pecha niz inni z kluczami sie zdazaja wpadki ja mieszkam na parterze i tez pare razy w drzwiach zostały a ludzie kursuja gora dol i kazdy mogl wejsc:baffled:

nadal uzywasz lezaczka u nas to juz ze 3 miechy jak nie uzywamy maly w nim takie akroblacje wyprawial ze strach bylo go tam zostawiac... po tym jak z lezaczkiem na plecach wedrowal po domu jak zolw ze swoja skorupa :sorry: to odlozylam lezaczek do kartonu i juz nie uwywamy...

a co do pecha to ostatnio moj Amo zapomnial wozka z dolu poszedl na spacerek z malym przyniosl malego a wozek czeka na dole:-D i tak czekal okolo 30 min az ja patrze i pytam a gdzie wozek a moj o jezuu zostawilem na dole :-D:-D dobrze ze go znalazl jeszcze nie mowiac ze przypieta do niego byla torba ta do wozka z kluczami i portwelem i moje wszytkie dokumenty w srosku chyba bym go zamordowala jak by zniknol wozek:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry