mamusia2008
mamusia Karolinki
sprubuj lavazze zakochasz sie w jej smaku jest naprawde dobra![]()

jest pycha

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sprubuj lavazze zakochasz sie w jej smaku jest naprawde dobra![]()

jest pycha

brawoBartek nauczył się pokazywać gdzie misio ma oczko![]()

ach te naszedzieciaczkisypana i w ziarnachA ta lavazza to rozpuszczalna czy zwykła sypana?
. Mam nadzieję, że to nie tylko przez pogode
, ale zaraz sobie zrobie.
.
i jak K się dowie ze zaświtał mi pomysł o innej to mnie udusi.a czemu tak stwierdzilasHaaaaloooo
Ale u nas pogoda. Leje i leje. Mały spał od 20 do 7 z jedna pobudką. Mam nadzieję, że to nie tylko przez pogode
![]()
Ja jeszcze kawy nie piłam, ale zaraz sobie zrobie.
Ale mi się nic nie chce. A mam taki bałagan w domu.
I jeszcze od wczoraj mam zły humor,bo stwierdziłam ze nie ładną sobie kupiłam suknie na poprawinyi jak K się dowie ze zaświtał mi pomysł o innej to mnie udusi.

Witam mamuski piatkowo![]()
Na szczscie juz piąteczek :-) ostatni dzien 2 zmiany miska.....tylko pogoda sie popsuła troszku :-(
Uciekam poczytac![]()
I po drzemce pędzimy na spacereknie wiem.. jakos przestała mi sie podobaca czemu tak stwierdzilas![]()

No to te niezla jestesBliźniaczku ja ostatnio lepiej nie mówić... Małego zatrzasnęłam w aucie:-szok::-( Torebka, kluczyki, klucze od mieszkania, wózek, mały wszystko zamknięte w samochodzie
Myślałam że zawału dostanę, jeszcze nigdy się tak nie bałam!!! To był koszmar
![]()

, dobrze ze nic sie nie staloa co do pecha to ostatnio moj Amo zapomnial wozka z dolu poszedl na spacerek z malym przyniosl malego a wozek czeka na dolei tak czekal okolo 30 min az ja patrze i pytam a gdzie wozek a moj o jezuu zostawilem na dole
dobrze ze go znalazl jeszcze nie mowiac ze przypieta do niego byla torba ta do wozka z kluczami i portwelem i moje wszytkie dokumenty w srosku chyba bym go zamordowala jak by zniknol wozek
![]()

oj dalabys mu czadu

Co Ty mowisz bardzo ladna sukienka i super w niej wygladasz;-)I jeszcze od wczoraj mam zły humor,bo stwierdziłam ze nie ładną sobie kupiłam suknie na poprawinyi jak K się dowie ze zaświtał mi pomysł o innej to mnie udusi.

, trudno, wazne ze dzis bedzienie wiem.. jakos przestała mi sie podobac![]()

HURRA weekend i moj dzisiaj wraca, ale zebz nie bylo za wesolo, to pekla mu szyba w tirze, trudno, wazne ze dzis bedzie
Ważne, że doczekałaś się meżusia