reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Haaaaloooo

Ale u nas pogoda. Leje i leje. Mały spał od 20 do 7 z jedna pobudką :tak:. Mam nadzieję, że to nie tylko przez pogode :dry:

Ja jeszcze kawy nie piłam :baffled:, ale zaraz sobie zrobie.
Ale mi się nic nie chce. A mam taki bałagan w domu :zawstydzona/y:.

I jeszcze od wczoraj mam zły humor,bo stwierdziłam ze nie ładną sobie kupiłam suknie na poprawiny :no: i jak K się dowie ze zaświtał mi pomysł o innej to mnie udusi.

Haaaaloooo

Ale u nas pogoda. Leje i leje. Mały spał od 20 do 7 z jedna pobudką :tak:. Mam nadzieję, że to nie tylko przez pogode :dry:

Ja jeszcze kawy nie piłam :baffled:, ale zaraz sobie zrobie.
Ale mi się nic nie chce. A mam taki bałagan w domu :zawstydzona/y:.

I jeszcze od wczoraj mam zły humor,bo stwierdziłam ze nie ładną sobie kupiłam suknie na poprawiny :no: i jak K się dowie ze zaświtał mi pomysł o innej to mnie udusi.
a czemu tak stwierdzilas:szok:

Witam mamuski piatkowo :D

Na szczscie juz piąteczek :-) ostatni dzien 2 zmiany miska.....tylko pogoda sie popsuła troszku :-(

Uciekam poczytac;)

Oj tak:-) Niech ten dzień już mija szybciorem i weeeeeekend:-D

U nas pogoda ładna, słoneczko świeci, tylko ciut chłodniej...Mam nadzieje, że nie spiep... się znowu na sobote i niedzielę:-(

A tak w ogóle to dzień dobry. Niuńka śpi a ja leniu****e:-D I po drzemce pędzimy na spacerek

Witam piatkowo
Bliźniaczku ja ostatnio lepiej nie mówić... Małego zatrzasnęłam w aucie:-(:szok::-( Torebka, kluczyki, klucze od mieszkania, wózek, mały wszystko zamknięte w samochodzie:wściekła/y: Myślałam że zawału dostanę, jeszcze nigdy się tak nie bałam!!! To był koszmar:no:
No to te niezla jestes:szok::szok::szok:, dobrze ze nic sie nie stalo

a co do pecha to ostatnio moj Amo zapomnial wozka z dolu poszedl na spacerek z malym przyniosl malego a wozek czeka na dole:-D i tak czekal okolo 30 min az ja patrze i pytam a gdzie wozek a moj o jezuu zostawilem na dole :-D:-D dobrze ze go znalazl jeszcze nie mowiac ze przypieta do niego byla torba ta do wozka z kluczami i portwelem i moje wszytkie dokumenty w srosku chyba bym go zamordowala jak by zniknol wozek:tak:
:szok::szok::szok::szok: oj dalabys mu czadu:-D:-D:-D

Co Ty mowisz bardzo ladna sukienka i super w niej wygladasz;-)

HURRA weekend i moj dzisiaj wraca, ale zebz nie bylo za wesolo, to pekla mu szyba w tirze:crazy::angry:, trudno, wazne ze dzis bedzie

reklama
nie wiem.. jakos przestała mi sie podobac :zawstydzona/y:

I sukienka z tego pamiętam jest super, i te buty, i korale:-) Więc nie ma co sie doszukiwać problemów, tylko cieszyć zbliżającym się ślubem:tak:

HURRA weekend i moj dzisiaj wraca, ale zebz nie bylo za wesolo, to pekla mu szyba w tirze:crazy::angry:, trudno, wazne ze dzis bedzie

Nieważna szyba:-D Ważne, że doczekałaś się meżusia:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry