reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dziewczyny oglądałyście "Sąd rodzinny"?
16-letnia dziewczyna zabiła swojego 9-miesięcznego synka bo chłopak nie chciał z nią chodzić :no:. Uderzyła go w główkę jakimś klocem :no::-(

Witam, wszystkie pewnie kąpiecie dzieciaczki:-)

My dzisiaj troszke później pójdziemy spać, bo dopiero ze spacerku wróciłyśmy, i niuńka spała, więc nie ma szans na spanie o 20:sorry: Trudno, może wynagrodzi to mamie jutro rano:zawstydzona/y: Np. spaniem do 7:-D

Witam i ja miałam wcześniej napisać, ale szlag mnie traf:wściekła/y:ił i dałam na luz...więc piszę teraz...
Byłam dzisiaj w laboratorium zanieść te całodobowe siusie Bianki na badanie a ile się przy tym namęczyłam i naryczałam przy odklejających się woreczkach i jak kupkę zrobiła -też:-(wyłam ,bo chciałam to solidnie uzbierać no i dupa:wściekła/y:pani powiedziała,że jak nie uzbierałam wszystkich siuśków z całej doby co wiąże się z tym,że nie wiem jaką ilość dokladnie dziecko wydaliło to badanie nie będzie wiarygodne i nie ma sensu robić:wściekła/y::wściekła/y: zdecydowałam jednak aby zrobiły w stosunku do ilośći jakiej przyniosłam i do ilości mniej więcej 300ml przypuszczalnie wysiusianych - nie wiem co z tego wyjdzie jestem załamana myślałam,że będę coś wiecej wiedziała a tu dupa:zawstydzona/y::zawstydzona/y:chciałam sprawdzić wydalanie wapnia na wlasna rękę aby zorientowac się czy Bianka dobrze przyswaja wit D3 aby nie miała krzywicy i nic mi nie wyszło, może zdecyduję się na badanie wit D3 we krwi, ale to kosztuje 260zł-szok:no::no::-(:-(:-(musze to przemyśleć, może dzięki temu przestane się martwić:zawstydzona/y:

gratulujemy:tak: Mój jeszcze jak raczek do tyłu;-) I to jeszcze nie jest raczkowanie, raczej pełzanie:sorry:
dziękujemy;-)
Hejka

Pati przysneła przed 2 sniadankiem, wiec mam chwilke wolna a Tomek w szkole od 8 rano
musze sie pochwalic wczoraj odzyskałam poławe mego dysku twardego - cała partycje d ktore zagineła podszas ataku wirusa w połowie sierpnia, kombinowałam ponad 2tyg i udało sie hurraaaa:-)

....no i pozarłam sie z M okropnie przez to siedzenie w domku juz mi całkiem odbija i sie czepiam o wszystko:crazy:, a on tez mysli, ze jak pracuje to juz reszta go obchodzic nie musi i ogólnie wrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::no::-(
super,że odnalazłaś fotki Pati no i mam nadzieję,że szybko się pogodzicie z M;-)

GRATULUJEMY !!!!!!!
..
dziękujemy:-)
Kochana to juz wstep do raczkowania:tak: Niedlugo Bianeczka bedzie smigala po calym mieszkaniu, a ty za nia;-)
ojj czekam na to z niecierpliwością tak samo jak ty kochana
Ależ dziś mamy solenizantów:-)
Sto latek dla naszych dwóch pieknych księżniczek Juleczki i Lenki oraz dwóch przeprzystojnych kawalerów Jareczka i Nikodema!!!!!
100 lat dla kochanych dzieciaczków:-):-):-):-)
przepraszam przepraszam a gdzie reszta...:szok::szok:
jestem chyba osma:szok::szok: a zawsze jestem osiemdziesiata:szok::szok::-D:-D
dziewczyny moje dziecko przespało ładnie noc:szok::szok:zasnął o 20.00 przebudził się na chwilke przed 0.00a potem dopiero o 4.20 na herbatke i 5.20 na mleczko...i pobudka o 7.00:tak:tyle ze ja nie spałam od 12.00 do 5.00:crazy: nie mogłam,ciotka mnie zaatakowała i dupa:crazy:ze spania:crazy:jak on spi to ja mam problem z przesypianiem nocek:-D:-D

oj kochana ....a moze zjadl cosik nowego i mu zaszkodziło....
gratulki, oby tak już bylo zawsze:tak:
witam ;-)

przyłączmy sie do życzonek dla solenizantów:tak:

i łącze sie w bolu ze wszystkimi nie wyspanymi :wściekła/y: nie wiem co sie dzieje z moim dzieckiem wczoraj pobudka co godzine zawsze tak bylo na zab ale zebow nie widac w ciagu dnia maruda na calego dzis powtorka z rozrywki razy dwa w nocy pobudka co pol godziny :szok::eek::wściekła/y::crazy: i marudzenie na calego teraz spi mam nadzieje ze jak sie wyspi to mu przejdzie bo osiwieje:-D
a może to jednak ząbek??:sorry:
ja wczoraj byłam na takowych zakupach:tak: nie miałam juz zadnych, pajacyków, spiochów, półśpiochów a w nocy coraz chłodniej, zmobilizowałam sie pojaechałam, przy okazji kupiłam Nusi spodenki, czapeczke, buciki i delfinki do kapieli:tak:
jakie delfinki Sawko?:eek:
a ja juz sobie obiecałam..tzn niemezowemu obiecałam,że już zadnej odziezy dla Alexa nie kupie:-Dbo mój syn jest ubrany juz do 3-4 roku życia:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale właśnie mi pajaców brakuje:szok::-Dwiec obietnice musze zerwać:-D
super,że mamuśka tak zaopatrzona tylko pozazdrościć, nam juz kończą się zapasy ciuszków i też najwyższy czas na zakupy:-)
Hej babeczki
Ale sie wkurzyłam ciagle coś mi sie dzieje, napisałam mega długiego posta i wyłączył mi się laptop:wściekła/y: i mi zeżarło.

A ja dzisiaj w domku, źle zrozumiałam mauśkę, mówiła zeby dzisiaj nie przychodzić, a ja zrozumiałąm, ze juz się lepiej czuje i że mam normalnie przyjść, więc wyszykowałąm rano Madzię i siebie, pojechałąm do roboty i wróćiłam.
Mam wolne, HURA.
Zjadłam z chłopakami śniadanko, wyprawiłam ich do szkoły, umyłam okna w kuchni, powiesiłam nowe firanki, a teraz popijam kawusię z Wami. Czekam aż młoda wstanie, bo muszę jeszcze poodkurzac i pomyć podłogi.

Wczoraj o 16 wzięłąm dzieciaki i pojechałam na spacerek nad morze i na lody, wróciliśmy po 20 i okazało się że przez cąły ten czas dom był otwarty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, Krzysiek pod domem wpadł w taką histerie, ze myslałam ze go walnę, chyba przypomniało mu sie że nie zamknął, ale nie powiedział mi tego, tylko krzyczał, ryczał, że zgubił, wywalił wszystko z torby z wózka w poszukiwaniu klucza, po czym okazało sie że klicz w domu, a drzwi otwarte. Czemu ja mam ciągle takiego pecha:wściekła/y:
oby Ci nic nie zginęlo kochana, Ty to masz przeboje bidulka:-(
wiecie co :szok: znajoma chciała zapisać swoją córeczkę do przedszkola na wrzesień 2010 rok, a tam jej powiedzieli że już nie ma miejsc i teraz robią już listę na 2012 rok :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
:no::no::no::szok::szok: szok to ja też pędzę szukać już miejsca dla Bianki:tak:
Podpisuje się pod piekne zyczenia :tak:

Witajcie
U nas się zrobiła sliczna pogoda. Mały marudzi idzie mu czwarty ząb. Juz jest prawie na wierzchu, stuka ale tylko w jednym miejscu, taka ociupinka mu się juz wybiła.

Mamy czwartego ząbka :-D
gratulki ząbka!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
Witam, wszystkie pewnie kąpiecie dzieciaczki:-)

My dzisiaj troszke później pójdziemy spać, bo dopiero ze spacerku wróciłyśmy, i niuńka spała, więc nie ma szans na spanie o 20:sorry: Trudno, może wynagrodzi to mamie jutro rano:zawstydzona/y: Np. spaniem do 7:-D
oby;-) mamusia zasłużyła na odpoczynek:tak:

my robilismy fosfor we krwi i wyniki wyszły ciut wyższe niż powinny i wapno też więc nie wiadomo z czym to połączyć:eek::eek: powinny być zaniżone przy krzywicy

Tygrysku a gdzie dokładne pomiary Fifiego:-D:-D:-D bardzo się cieszę,że mój zięciu-ksieciu superaśno się rozwija:tak:;-)
ojej faktycznie dziwnie:eek::eek::eek:

co do wymiarów wyślemy Bianeczce prywatna wiadomość aby inne dziewczeta nie popadały z wrażenia!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry