reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ależ dziś mamy solenizantów:-)
Sto latek dla naszych dwóch pieknych księżniczek Juleczki i Lenki oraz dwóch przeprzystojnych kawalerów Jareczka i Nikodema!!!!!
Podpisuje się pod piekne zyczenia :tak:

Witajcie
U nas się zrobiła sliczna pogoda. Mały marudzi idzie mu czwarty ząb. Juz jest prawie na wierzchu, stuka ale tylko w jednym miejscu, taka ociupinka mu się juz wybiła.

reklama
:tak::tak::tak::tak:

u nas ten sam problem, musze juz zapisac karolinke jesli chce zeby ona za 2 lata poszla do przedszkola

my się chyba przejdziemy jutro lub w przyszłym tygodniu do przedszkola które mamy bliziutko domu ( 3 minutki ) żeby zapytać jak tam sytuacja wygląda, żeby później nie było że chcę zapisać Bartka do przedszkola a oni mi powiedzą że owszem ale za 2 lata

ehhh, jak to jest że dopiero co mi bruszek rozcinali i wyciągnęli z niego takie maleńkie cudo, a już muszę zapisywać to cudo do przedszkola :eek:
tez nad tym sie zastanawialam

zobaczcie jaki torcik zamowila sobie jedna gwiazda ukrainska:-D:-D:-D

Załączniki

• dd065-27.jpg
    dd065-27.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 33
my się chyba przejdziemy jutro lub w przyszłym tygodniu do przedszkola które mamy bliziutko domu ( 3 minutki ) żeby zapytać jak tam sytuacja wygląda, żeby później nie było że chcę zapisać Bartka do przedszkola a oni mi powiedzą że owszem ale za 2 lata
Kurde , a ja chyba będę musiała małego do żłopka zapisać, bo po slubie chce iść do pracy , ale czy w ogole miejsce się znajdzie :shocked2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry