niemezowy...wie,ze to nie przejdzie...
no my pajace mamy tylko na noc...a w dzien spodenki i bluzeczki tak po domku...a na spacerki dziny,bluzki,bluzy badz koszule![]()
my też pajacyki mamy tylko do spania, w ciągu dnia po domu Bartek biega w dresach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niemezowy...wie,ze to nie przejdzie...
no my pajace mamy tylko na noc...a w dzien spodenki i bluzeczki tak po domku...a na spacerki dziny,bluzki,bluzy badz koszule![]()
Nie przyznałam sie bo oststanio ciągle Wam smęcę i niedługo mnie przegoniciei nawet sie nam nie przyznalas
nie martw sie kochana tez tak nie raz mam:-zawstydzona/y:
no co ty gadaszNie przyznałam sie bo oststanio ciągle Wam smęcę i niedługo mnie przegonicie

przeciez po to tutaj nas masz

eee tam predzej mnie przegonicie z tym marudzeniem o Alexowym spaniuNie przyznałam sie bo oststanio ciągle Wam smęcę i niedługo mnie przegonicie

no jeszcze jedna gada bzduryeee tam predzej mnie przegonicie z tym marudzeniem o Alexowym spaniu![]()

Nie wiem co to za przedszkolewiecie coznajoma chciała zapisać swoją córeczkę do przedszkola na wrzesień 2010 rok, a tam jej powiedzieli że już nie ma miejsc i teraz robią już listę na 2012 rok
![]()

do usług BlizniakiPyciołek, Mamusia, dzięki, zawsze na Was mozna liczyć.
Pyciołku, niechby tylko która Cie próbowała przegonić, to my z Mamusią za Tobą murem...
Księżniczka wstała, więc spadam karmic, przewijac, a potem sprzątać, koniec lenistwa
;-):-)Pyciołek, Mamusia, dzięki, zawsze na Was mozna liczyć.
Pyciołku, niechby tylko która Cie próbowała przegonić, to my z Mamusią za Tobą murem...
Księżniczka wstała, więc spadam karmic, przewijac, a potem sprzątać, koniec lenistwa

u nas ten sam problem, musze juz zapisac karolinke jesli chce zeby ona za 2 lata poszla do przedszkolawiecie coznajoma chciała zapisać swoją córeczkę do przedszkola na wrzesień 2010 rok, a tam jej powiedzieli że już nie ma miejsc i teraz robią już listę na 2012 rok
![]()