mamusia2008
mamusia Karolinki
dziekujemyhalo halo
jestem
Karolinko duuuuużooooo zdrówka i zabawek
Dzisiaj u nas zimno , brrrr
Chciałam iść dzisiaj do fryzjerki, ale chyba nie dam rady nosa wynurzyć z gomu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziekujemyhalo halo
jestem
Karolinko duuuuużooooo zdrówka i zabawek
Chciałam iść dzisiaj do fryzjerki, ale chyba nie dam rady nosa wynurzyć z gomu![]()
toż Ty zaraz po weselu upiększona cała w skowronkach, a Ty jeszcze do fryzjera biegasz???
dlatego taka zdziwiona, no ale u mnie to i za wiele nie da się zrobić...ewentualnie końcówki, które i tak najczęściej podcina mi mężu...Acha dzisiaj bede miała zdjęcia plenerowe. Wrzuce wieczorkiem
![]()
(właśnie miałam problem z przeliterowaniem tego słowa- wtórny analfabetyzm
)beciak ja włosy chce obciąć![]()

albo conajmniej na miesiąć sie obraził

wiem, wiem, do reszty pogłupiałam, ale batonik słodki z czekoladką, a zamiast tylu kalorii(10x mniej niz zwykła czekolada
), ma sporo białka
na p[rzekąskę do kawusi sie nadaje, a ja potem nie mam takich wyrzutów sumieniaEdee trzeba jeje napisac cosik na nk....zawsze ak jej opisałam foteczkę z doieskiem "tesknimy za Toba na bb...." to wchodziła i pisała co tam u niej.....wiec moze i tym razem poskutkuje......Kurde laski tak wczoraj myślałam, że YOKI też dawno u Nas nie było, no nie ? ciekawe co u Niej![]()

Czekamy z niecierpliwościąAcha dzisiaj bede miała zdjęcia plenerowe. Wrzuce wieczorkiem
![]()

dodaje własnej roboty jabłecznika z kokosem

Poproszę kawałeczek;-)Ja tez ja tez moge się napić z wami kawusidodaje własnej roboty jabłecznika z kokosem
![]()