• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Oj pusto tutaj pusto jak nic.....nawet szczególnie nie ma co nadrabiać....

Sawka
kochana życzę polepszenia sytuacja.......oj przytulaski dla Ciebie:*

Kaja....oj ta radość i te rozwiane nadzieje:p hahhaha:-D:-D:-D

A gdzie Blixniaczki.....cosik jej nie widziałam....:-(:-(:zawstydzona/y:

U nas nocka....rewelacja.....:szok::szok::szok: sama nie wierze temu co pisze...mała poszła spacku około 21:30 i obudziła sie o 6 na butle pospała jesce do 8:15......nio zyc.....tylko zyc..... zaraz mykamy na poczte,bo wczoraj listonosz nie miał siły zabrac naszych klocków i zostawił awizo....:sorry::eek:
Mykamy na kawusie;*

A ja wczoraj spedzilam pol nocy przy necie...ale musze sie pochwalic,ze wszystkie prezenty,dla dosyc licznej rodzinki bogatej w male dzieci,mam juz zakupione...Uff:-)Mowie do Amo,zo za czasy,matka Polka ,kura domowa ma juz przynajmniej tyle z glowy,ze nie musi lazic po sklepach z trojka dzieci(no,nie doslownie oczywiscie..:-D)i szukac,ze to niby po kryjomu prezentow..;-)

Oj pusto tutaj pusto jak nic.....nawet szczególnie nie ma co nadrabiać....

Sawka
kochana życzę polepszenia sytuacja.......oj przytulaski dla Ciebie:*

Kaja....oj ta radość i te rozwiane nadzieje:p hahhaha:-D:-D:-D

A gdzie Blixniaczki.....cosik jej nie widziałam....:-(:-(:zawstydzona/y:

U nas nocka....rewelacja.....:szok::szok::szok: sama nie wierze temu co pisze...mała poszła spacku około 21:30 i obudziła sie o 6 na butle pospała jesce do 8:15......nio zyc.....tylko zyc..... zaraz mykamy na poczte,bo wczoraj listonosz nie miał siły zabrac naszych klocków i zostawił awizo....:sorry::eek:
Mykamy na kawusie;*
Na opiece;-)

Hej kochane
Dalej walczymy z temperaturą.

Sawka, oby udało sie Wam wszystko poukładać. I zdrówka dla Lenusi.

Sorki ze tak po łębkach, poczytałam, ale wypadło z głowy co mam komu odpisać. Lecę do mojej marudki

Cześć Kochane

Młoda dzisiaj chciała po 6 spać ale nie dalam jej tej możliwości.
Położyłam ja do łóżeczka a ona popłakała i poszła spać .
Wstałyśmy o 8.30.
Tego mi było trzeba bo taka zmęczona jestem:-(

Już się nie mogę doczekać Niedzieli i Mikołaja.
Już myslę co kupimy Pysiowi.

100 Lat 100 Lat dla Solenizantów:-):-):-):-)

Kochany kacperku z okazji tak ważnego dla Ciebie wydarzeania jakim jest ukończenie pierwszego roczku życzymy Ci z Natalką szczerego uśmiechu nieschodzącego nigdy z Twojej ślicznej buzki. Zawsze sprzyjających Ci ludzi i żebyś w głębi duszy na zawsze zachował trochę z dziecka. Sto latek kochany zieńciuniu

Załączniki

• 87.jpg
    87.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 31
  • 34.jpg
    34.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 29
Witam
Ale miałam w nocy krzyk, nagle Majka się obudziła i krzyczała chyba z 15 minut. Nie miałam pojęcia czemu, a rano sie okazało, że się podrapała po policzku, bo ma dwie ogromne czerwone szramy.Tylko zastanawiam się czym, skoro paznokcie ma krótkie :eek:

reklama
Kochany kacperku z okazji tak ważnego dla Ciebie wydarzeania jakim jest ukończenie pierwszego roczku życzymy Ci z Natalką szczerego uśmiechu nieschodzącego nigdy z Twojej ślicznej buzki. Zawsze sprzyjających Ci ludzi i żebyś w głębi duszy na zawsze zachował trochę z dziecka. Sto latek kochany zieńciuniu
COz za piekne zyczenia;-)Podepniemy sie dzis do Kokusi,bo wena nam zamarzla na tym biegunie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry