Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no Mati jak juz zaczął chodzić to raczkowanie od razu na bok i nie myśl ze zaraczkę z Tobą pójdzieNo chodzi,jej sie laskawie zechce...Jeszcze uwaza,ze raczkowac jest latwiej i szybciej...![]()
, nie ma mowy wszędzie sam.aaaaaa dziekujęAgacia,widzialam ninje...;-)
Ta kiecka szara,klasa po prostu![]()

Cześć dziewczynki.
Jak wiecie mam anginę...I do tego potworny ból głowy już od soboty...I do tego wszystkiego Fabiankowi zaczęło się rozwijać zapalenie oskrzeli:-( Wczoraj dostał antybiotyk.Całą noc strasznie kaszlał,płakał,marudził...Prawie wcale nie spał...A my razem z nim...Ledwo żyję..Teraz Fabianek zasnął więc idę pospać razem z nim.
Buziaki:*
, że dlatego jeszcze nie chodzi, bo mu się po prostu nie chceOlcia a jaki jest problem z autem??? gdyż ja chyba nie w temacie jestem![]()
i auto stoi niesprawne w zakładzie motoryzacyjnym i nie wiadomo czy w ogóle zaczną go naprawiać, bo jak narazie wygląda na to że koszt naprawy przekroczyłby wartość samochodu
:-( mam nadzieję że tak nie będzie, bo w takim wypadku nieźle popłyniemy finansowo :-wiem co, 7 zabek, bo prawie sie przebil

No wiec,w nocy rozszarpala caly sprzet,sciagnela szynke,bandaz i to tyle...Rano dzwonilam do mamy,ktora jej to wszystko zakladala,mowi,ze mam jej dac czopa przeciwbolowego w razie wu i nic juz nie robic,ze w tym miejscu takim malym dzieciom gipsu sie nie zaklada,posmiala sie z moich pomyslow....I ze na noc mam palucha skleic plastrem z paluchem obok...Marian nie jest grzeczniejszy niz zwykle,robi wszystko czego nie wolno,lata po domu jak wsciekla,buzia jej sie nie zamyka,wiec chyba wszystko okay...
![]()

no Mati jak juz zaczął chodzić to raczkowanie od razu na bok i nie myśl ze zaraczkę z Tobą pójdzie, nie ma mowy wszędzie sam.

no Mati jak juz zaczął chodzić to raczkowanie od razu na bok i nie myśl ze zaraczkę z Tobą pójdzie, nie ma mowy wszędzie sam.
aaaaaa dziekuję![]()
...Ale to zawsze wolniej niz raczkuje...A ze Marian sie bardzo spieszy.....wiec sama woli raczkowac,bo szybciej wszedzie dotrze...

Marian jak ma publike,to chodzi,wypieta jak paw,piers do przodu...Za raczke,czy bez...Ale to zawsze wolniej niz raczkuje...A ze Marian sie bardzo spieszy.....wiec sama woli raczkowac,bo szybciej wszedzie dotrze...
![]()