oceancity28
Zaangażowana w BB
Witam ciezarowki:-)
Dosc dlugo do was nie zagladalam, a produkcja postow widze szla pelna para
Ciesze sie ze macie sie dobrze, gratuluje wszystkim mamom corek i synow, oraz witam nowe formulowiczki;-)
Ja wrocilam z Polski, wiadomo, wszedzie dobrze, ale w swoim domku najlepiej.
Jestem po usg 3D, bylo super, moj chlopak miewa sie dobrze, ma juz 780gram
i termin mam juz nie na grudzien, ale na 24listopad. Mam nadzieje, ze pozwolicie zostac
Moje swedzenie niestety nie przeszlo, robilam badania na proby watrobowe, czy nie mam cholestazy, ale wszystko wyszlo w normie. Wiec widocznie taka "uroda" mojej ciazy.
Czy mozecie mi przeslac linka, na wpisanie imienia dziecka jako suwaczek?? Super to wyglada, z gory dziekuje.:-)
Dosc dlugo do was nie zagladalam, a produkcja postow widze szla pelna para

Ciesze sie ze macie sie dobrze, gratuluje wszystkim mamom corek i synow, oraz witam nowe formulowiczki;-)
Ja wrocilam z Polski, wiadomo, wszedzie dobrze, ale w swoim domku najlepiej.
Jestem po usg 3D, bylo super, moj chlopak miewa sie dobrze, ma juz 780gram
i termin mam juz nie na grudzien, ale na 24listopad. Mam nadzieje, ze pozwolicie zostac
Moje swedzenie niestety nie przeszlo, robilam badania na proby watrobowe, czy nie mam cholestazy, ale wszystko wyszlo w normie. Wiec widocznie taka "uroda" mojej ciazy.
Czy mozecie mi przeslac linka, na wpisanie imienia dziecka jako suwaczek?? Super to wyglada, z gory dziekuje.:-)
ja obawiam się ze u nas będzie podobnie ja mam 171cm a moj małzonek 194cm
musze skopiowac ten link, i w edytuj sygnature zrobic, nie??

Ja to sie z nimi nadenerwuje w tej ciazy. A teraz lepsze: dala mi natomiast skierowanmie na przeswietlenie klatki piersiowej. Mam dwa wyjscia robic je teraz alboi po porodzie. Warunek jest taki ze jezeli " nie dam sie" teraz , to nie dostane dziecka!!!! poniewaz potraktuja mnie jak matke z gruzlica. .................................teraz moze wyjasnie o co chodzi z ta gruzlica. Jako Europejskie kobiety bylysmy szczepione na gruzlice i mamy w sobie przeciwciala. Amerykanie nie byli i jak robia na poczatku ciazy probe turbikuleniowa (czy jak jej tam ) to wychodzi jakbysmy byli chorzy. Przeswietlenie jest poto zeby potwierdzic lub wykluczyc . Oczywiscie ze nic nie znajda ale w dokumentacji musi byc
Takze wszystkie Polki, Rosjanki itp jestesmy na to narazenia.....................strasznie sie boje!!!!!