reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama

No superaśny-pierwszy raz go widzę:happy:I nawet cena przystępna:tak:Zapewne go kupię:zawstydzona/y:

Tylko, że na urodziny chciałabym coś Małej kupić na dłuuuugo-tak na kilka lat, żeby miała pamiątkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Bo zabawek to już nie wiem czasem czego ona nie ma:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kiedyś rodzeństwo młodsze będzie miało sie czym bawić:rofl2:

Kurna przypomniał mi się okres ciąży....aaaach magiczny czas:-)

Nooooo i jaki "lajtowy" :-D
Jezuuuu ale bym się cofnęła w czasie i tak sobie pospała, poleniuchowała i NIC nie robiła :-D:-D:-D

A ja ciągle pamiętam, że tak miałaś na mnie czekać i coooo wyskoczyłaś jak długo po zdjęciu tego krążka:-pKrążka????Dobrze pamiętam?Czy coś mylę?:zawstydzona/y:

Więc Agaciu ja proponuję Ty "rób" z M teraz dziewczynkę, a ja ze swoim chłopaczka:laugh2:Na jaki miesiąc się wpisujemy???:-D

reklama
A ja ciągle pamiętam, że tak miałaś na mnie czekać i coooo wyskoczyłaś jak długo po zdjęciu tego krążka:-pKrążka????Dobrze pamiętam?Czy coś mylę?:zawstydzona/y:

Więc Agaciu ja proponuję Ty "rób" z M teraz dziewczynkę, a ja ze swoim chłopaczka:laugh2:Na jaki miesiąc się wpisujemy???:-D
tabletki brałam :tak:

łoooo matko to żeś teraz pomysł rzuciła :-D, ja jeszcze się nie przyzwyczaiłam do jednego :-D
A tak na powaznie to może za 2 latka :tak:

Do góry