hihi
Dobry pomysł- pomyśle
A Ty dlaczego jeszcze nie spisz?
Dobrze radzę

A ja wypiłam kawke i szukam pomysłu co kupić mojemu dziecku na gwiazdkę i kompletnie nie mam pomysłu

A Tobie nie chcę się spać???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihi
Dobry pomysł- pomyśle
A Ty dlaczego jeszcze nie spisz?
No nie chce mi się spaćDobrze radzę
A ja wypiłam kawke i szukam pomysłu co kupić mojemu dziecku na gwiazdkę i kompletnie nie mam pomysłu
A Tobie nie chcę się spać???
No nie chce mi się spać
Ja małemu kupiłam Edusia![]()
MIŚ EDUŚ MAGICZNY PRZYJACIEL+KARTY EDUKACYJNE (835160577) - Aukcje internetowe AllegroA co to ten Eduś???![]()
Kurde do świąt zostały dwa tygodnie a ja nawet nie mam pomysłu co kupic teściowej![]()
Nooooo i jaki "lajtowy"
Kurna przypomniał mi się okres ciąży....aaaach magiczny czas:-)
Nooooo i jaki "lajtowy"
Jezuuuu ale bym się cofnęła w czasie i tak sobie pospała, poleniuchowała i NIC nie robiła![]()
tabletki brałamA ja ciągle pamiętam, że tak miałaś na mnie czekać i coooo wyskoczyłaś jak długo po zdjęciu tego krążkaKrążka????Dobrze pamiętam?Czy coś mylę?
Więc Agaciu ja proponuję Ty "rób" z M teraz dziewczynkę, a ja ze swoim chłopaczkaNa jaki miesiąc się wpisujemy???
![]()