reklama

Grudniowe mamusie 2008

hahhaha Witańsko:-D:-D
Nocka nienajgorsza:tak:Budzilismy sie 4 razy,pobudka o 6.20:eek:no ale nie jest zle...;-)
zaraz bede wsuwala 3bita.bo sie usmiechal do mnie jak wyciagalam wedlinke dla Alexa z lodowki:-D:eek:
a gdzie Agacia?jakas taka nieobecna ostatnio?:-(

reklama
Witam poniedziałkowo

hahhaha Witańsko:-D:-D
Nocka nienajgorsza:tak:Budzilismy sie 4 razy,pobudka o 6.20:eek:no ale nie jest zle...;-)
zaraz bede wsuwala 3bita.bo sie usmiechal do mnie jak wyciagalam wedlinke dla Alexa z lodowki:-D:eek:
a gdzie Agacia?jakas taka nieobecna ostatnio?:-(
Smacznego, tez mi smaka narobiłaś:-p

A ja sie ostatnio przechwaliłam, bo Madzia zawsze ślicznie spała, a dzisiaj w nocy i nad ranem odstawiła cyrk, mam nadzieję, ze to jednorazowy występ.

AGACIU, odezwij się

Kokusia a remont skończony? Pochwalisz się fotkami?
Jesteśmy właśnie na etapie ustawiania wszystkich szpargałków spowrotem na półkach:tak: NO i czekam na zegar i na wywołanie 3 zdjęc żeby można było trochę ściany zapełnic. Ale już coś tam widac:tak:
A i jeszcze muszę sobie karnisz wymienic z drewnianego na metalowy ale to narazie tajemnica;-):-D

Hej dziewczynki, znów poniedziałek buuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(:-( jak ja nie lubię poniedziałków, dziś jeszcze ksiądz do nas przychodzi , uwaga!!!!!! kolęduje od 16 do!!!!!!!!! 21 30!!!!!!!!!!!! a że my jesteśmy ostatnim blokiem na liście to do nas najpóźniej przyjdzie:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry