Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
ja też piorę codziennie.
Tygrysku ty przestań takie bzdury opowiadać. Jak nic nie robisz? Jak w miejscu?
Tygrysku ty przestań takie bzdury opowiadać. Jak nic nie robisz? Jak w miejscu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak musze zrobić badania, bo to nie jest normalnei ja
a moze zrob sobie badania

wcale nie jesteś brzydka, ani gruba, ani pryszczata ... spełniasz się w robi matki i żony, robisz pyszne obiadki i w ogole Cie podziwiamJestem gruba, brzydka,pryszczata, nic twórczego nie robię , siedzę i gniję, pierdze w stołek, lata mijaja a ja stoję w miejscu, brakuje mi ludzi, brakuje mi czegoś co dodaje adrenaliny, wyzwań .........................
ogólnie mam doła........... nawet dziś nie sprzątałam....... mam ksiedza i burdel w domu, ech ide sie ogarnac ....

Może rzeczywiscie porób sobie jakieś badania biedulka, szkoda sie tak męczyć. Odpoczywaj, jak tylko Mati Ci daje. Buziaki
QUOTE]
staram się zawsze odpoczywac jak mati śpi ale czasmai śpi za krótko![]()
jestes szczuplutka,ladna,masz kochajacego meza,synka i w ogole jestes szczesliwa matka i mezatka....nie masz powodu do dolinek moja droga...

kochamy Cie Tygrys!!!!!!!!!!!!!!!!!
tyle ze ty np masz latwiej,bo prace juz masz wystraczy do niej wrocic....a ja musze jeszcza ja znalesc
chce mi się spać :-(biedactwaWitamy, po krótkiej przerwie szpitalnej :-(
Tak jak pisałam kilka dni temu na opiece, ta gorączka do 40 stopni przez 7 dni skończyła się szpitalem, na szczęście dziś nas puścili do domu, choć dalej jesteśmy na antybiotyku, nie mam sił, jutro więcej napiszę (chyba)chce mi się spać :-(
:-(a coz to bylo?ojej ... ale co powodowało tą gorączkę ?Witamy, po krótkiej przerwie szpitalnej :-(
Tak jak pisałam kilka dni temu na opiece, ta gorączka do 40 stopni przez 7 dni skończyła się szpitalem, na szczęście dziś nas puścili do domu, choć dalej jesteśmy na antybiotyku, nie mam sił, jutro więcej napiszę (chyba)chce mi się spać :-(

Mój mąż był na avatarze 3d i mówił że piękny film!

Witamy, po krótkiej przerwie szpitalnej :-(
bo ja się tam do Łodzi pofatyguję