reklama

Grudniowe mamusie 2008

Lo matko:szok::szok::szok:
Agacia w ciazy,Yoka w ciazy....Ile tu sie dzisiaj dzieje:szok::-D:-D!!!
Ja juz od kompa nie odchodze,siedze i czekam na nastepne ciezarne:-D:-D:-D!!
A moze Tajger...:evil::-D??
Madzienko,sciskamy,tulimy,wszystko bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
A oto mój "cicik" :-D
W życiu bym na to nie wpadła:-D:-D:-D
A co do tych ciąż, to sama czasem łapie sie za głowę jakie są przypadki przeróżne. Oglądam na travel & living taki program "ciąża z zaskoczenia" i tam kobitki dowiaduję sie o ciąży jak idą rodzić, przez 9 miechów nie wiedzą że są w ciazy i to nie jakieś zacofane czy coś, tylko po prostu nie mają żadnych objawów ciąży, a czasem jak jakieś mają i robią testy to one wychodzą negatywne, więc różne cuda sie zdarzają.:szok:

Oj Pyciol Ciociunie mam i tak mnie............... wrrrrrrrr wiesz..:-D:-D:-D:-D
Ja nie mam, ale też jestm wrrrrrrrr:wściekła/y:, wkurza mnie i młoda i chłopaki i wogóle wszystko, najchętniej poszłabym już spać

W życiu bym na to nie wpadła:-D:-D:-D
A co do tych ciąż, to sama czasem łapie sie za głowę jakie są przypadki przeróżne. Oglądam na travel & living taki program "ciąża z zaskoczenia" i tam kobitki dowiaduję sie o ciąży jak idą rodzić, przez 9 miechów nie wiedzą że są w ciazy i to nie jakieś zacofane czy coś, tylko po prostu nie mają żadnych objawów ciąży, a czasem jak jakieś mają i robią testy to one wychodzą negatywne, więc różne cuda sie zdarzają.:szok:
No a miałam to oglądać :no: zapomniałam :wściekła/y:

reklama
tez mnie zajawki tego programu zainteresowały ale nie oglądałam
Yoka za mąż nie wyszla bo nazwisko nadal to samo na NK. ewentualnie może w planach ma niebawem:-D:-D:-D:-D
ale detektywi z nas:-D:-D Madzia no powiedz nam:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry