Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dogadzam...ale miedzy nami jest jakos tak....hmmm "niedbale"hihih moja mama z moim młodszym bratem tez miałą okres pierwszyale nie chcialam Agaci stresować
No co Ty PyciolNIE-mężowemu nie dogadzasz
;-)

Ty mnie nie denerwuj![]()

Tygrys ...czemu nie powedzialas nam ze w ciazy jestes?Lo matko
Agacia w ciazy,Yoka w ciazy....Ile tu sie dzisiaj dzieje!!!
Ja juz od kompa nie odchodze,siedze i czekam na nastepne ciezarne!!
A moze Tajger...??
Madzienko,sciskamy,tulimy,wszystko bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie Tajger chyba nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeLo matko
Agacia w ciazy,Yoka w ciazy....Ile tu sie dzisiaj dzieje!!!
Ja juz od kompa nie odchodze,siedze i czekam na nastepne ciezarne!!
A moze Tajger...??
Madzienko,sciskamy,tulimy,wszystko bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

myslę że na dzien dzisiejszy ciąż juz wystarczy

będzie lepiej zobaczysz;-)W życiu bym na to nie wpadłaA oto mój "cicik"![]()

Ja nie mam, ale też jestm wrrrrrrrrOj Pyciol Ciociunie mam i tak mnie............... wrrrrrrrr wiesz..![]()
, wkurza mnie i młoda i chłopaki i wogóle wszystko, najchętniej poszłabym już spaćNo a miałam to oglądaćW życiu bym na to nie wpadła
A co do tych ciąż, to sama czasem łapie sie za głowę jakie są przypadki przeróżne. Oglądam na travel & living taki program "ciąża z zaskoczenia" i tam kobitki dowiaduję sie o ciąży jak idą rodzić, przez 9 miechów nie wiedzą że są w ciazy i to nie jakieś zacofane czy coś, tylko po prostu nie mają żadnych objawów ciąży, a czasem jak jakieś mają i robią testy to one wychodzą negatywne, więc różne cuda sie zdarzają.![]()
zapomniałam 
Ooo .... i to dobry tok myslenia !!!A ja mysle,ze Yoka wyszla za maz,albo za chwile wyjdzie;-)

Madzia no powiedz nam