Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też w te mrozy nie wychodzętym bardziej że dopiero wykurowaliśmy się z katarku i kaszlu.
nam tez pediatra kazala przy katarku wychodzic na spacerki tylko u mnie to teraz sie takie lenistwo wlaczylo ze nawet jak fifi zdrowy to mnie sie nie chce:-( mam straszne wyrzuty :-No widzisz a ja wyszłam na dwór przede wszystkim po to żeby jej zlikwidować katarek i zatkany nosek![]()
No ja to odczytałam troszeczkę inaczej. Ale oki. Mam zły dzień i się czepiamKokusia, ja nie napisałam że koniecznie pokój trzeba oddać dziecku, tylko że ja tak to widzę, no dla mnie po prostu jest to oczywiste, chcę aby dziecko miało swój kącik, swoje miejsce. Wiadomo że takiemu maluszkowi nie jest to jeszcze potrzebne, ale myślę że 3, 4 - latek spokojnie może mieć swój pokoik. No ale tak jak już powiedziałyście - każdy robi według własnego uznania oraz możliwości![]()

No ja to odczytałam troszeczkę inaczej. Ale oki. Mam zły dzień i się czepiam![]()

dzis w DDTVN mowil Zawitkowski ze z dziezkiem mozna isc jak jest -15Agatkas, nam pediatra powiedziała żeby wychodzić jak będzie do -10 stopni. Tym bardziej że Bartek cały czas miał stan podgorączkowy ( ok 37,5 )
Oj Ty leniuszku!!!! Nie no ja z małą już dwa tygodnie nie byłam, bo najpierw ta angina, później nieludzkie mrozynam tez pediatra kazala przy katarku wychodzic na spacerki tylko u mnie to teraz sie takie lenistwo wlaczylo ze nawet jak fifi zdrowy to mnie sie nie chce:-( mam straszne wyrzuty :--(wiem ze spacerki dla niego zdrowe i wogule a ja glupia siedze w domu:-(
Agatkas, nam pediatra powiedziała żeby wychodzić jak będzie do -10 stopni. Tym bardziej że Bartek cały czas miał stan podgorączkowy ( ok 37,5 )
dzis w DDTVN mowil Zawitkowski ze z dziezkiem mozna isc jak jest -15

no wyobraź sobie że na to liczyłama tu du....a
wiesz dziecku tak małemu to moze i obojetne czy ma pokoj czy nie, ale dla mojego dobrego samopoczucia chce zeby fifi mial swoj pokoik zawalony zabawkami , mam poprostu dosyc bajzlu w duzym i tylemarze o tym zeby zamknac to wszystko za drzwiami i moc na to nie patrzec
pije 3 kaweo matuchno
ale zabawki sa powywalane praktycznie wszytskie doslownie po calym mieszakniu....potrafie posprzatac i w tym samym momencie Alex te zabawki wynosi z powrotem

;-)

a ja dopiero teraz,bo postanowiłam się wyrwać troszeczke z domku i pójść sobie troszke do ludzi i przy okazji troszke zarobic;-)