reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dzięki Pyciol !! Ty to człowieka umiesz pocieszyć:oo2::hmm:

zarcik taki:-D

Ostatnio jakoś mnie wszystko dołuje, mam już prawie 28 lat, za 2 lata 30 i nic nie osiągnęłam w zyciu :-(

oj Agaciu jakbym siebie slyszała:-(mam to samo.........a najgorsze jest to ze sama nie wiem czego tak naprawdę chcę..........

no ale Tygrysku z tego co wspominalas mowilas ze masz fajna prace ,skonczylas prawo...masz rodzinke wiec czego jeszcze do szczescia potrzeba...:dry::confused:

Agaciu do Ciebie tez sie to tyczy....:tak:

zarcik taki:-D

no ale Tygrysku z tego co wspominalas mowilas ze masz fajna prace ,skonczylas prawo...masz rodzinke wiec czego jeszcze do szczescia potrzeba...:dry::confused:

Agaciu do Ciebie tez sie to tyczy....:tak:
oj Pyciol i co z tego jak mnie to wcale nie cieszy, nie wiem, nie satysfakcjonuje, praca jak praca , brakuje mi czegos w zyciu, czuje ze stoje w miejscu a czas biegnie,

c.d. kochającego męża, grzecznego synka, wspaniałe mieszkanie, przyjaciół ...

A ja ... hmmm .... pracy nie mam, męża tylko w weekend, synek mnie w ogole nie słucha ( czasami się zastanawiam czy on w ogole mnie kocha, jak jest tata, dziadek albo babcia to ja dla niego nie istnieje :-() , w domu nie tak jak bym chciała.
Ale nie działam, żeby to zmienić, potrzebna mi praca, a jak miałam propozycje to zrezygnowałam bo sie bałam :-(
No i co ... to dopiero ofiara losu !!!

c.d. kochającego męża, grzecznego synka, wspaniałe mieszkanie, przyjaciół ...

A ja ... hmmm .... pracy nie mam, męża tylko w weekend, synek mnie w ogole nie słucha ( czasami się zastanawiam czy on w ogole mnie kocha, jak jest tata, dziadek albo babcia to ja dla niego nie istnieje :-() , w domu nie tak jak bym chciała.
Ale nie działam, żeby to zmienić, potrzebna mi praca, a jak miałam propozycje to zrezygnowałam bo sie bałam :-(
No i co ... to dopiero ofiara losu !!!
Agaciu napijemy sie dziś browarka???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry