reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka

U nas tez nie ma znaczenia o której Oliwia pojdzie spać....zawsze wstaje max 7.30 :confused:

Jestem taka wściekła po tym szczepieniu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie zastanawiam się czy to ze mną jest coś nie tak czy naprawdę z tymi lekarzami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wchodzę na badanie przed szczepieniem(pomijam,że okazało się,że Oliwia już nie kwalifikuje się do ważenia bo jest za "stara") sadzam młodą na przewijaku i chcę zdjąć buciki a doktorka,że mam bucików nie ściągać tylko górę....ok....więc na stojąco zdejmuję Oli bluzeczkę a ta stara do mnie że dlaczego ja w bucikach dziecko na przewijaku stawiam:angry::angry::angry::angry::angry::angry:normalnie stanęłam spojrzałam na nią z zaciśniętymi ustami i chyba zaczaiła o co chodzi bo tylko łeb spuściła....no i rewelacje mi sprzedała na temat nocnikowania!! że dziecko które chodzi już samo powinno załatwiać swoje potrzeby na nocnik a nie robić w pieluchę!!! normalnie poj......a! baba!!!więc powiedziałam jej żeby sobie poczytała trochę na temat który porusza bo chyba jest niedouczona!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:oczywiście Oliwia jak tylko ją zobaczyła to w ryk i papa cały czas jej robiła....ehhh...potem 3 kłucia :-:)-:)-:)-( dobrze,że teraz długo spokój z szczepieniami w listopadzie tylko bilans dwulatka....

....to się wygadałam....;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Yoka nie wiem, co mam powiedzieć... Normalnie trafiasz na jakichś niedorozwiniętych. Dobrze, że macie już szczepienie za sobą.

Dziewczyny gdzie wam się pojawiają odpowiedzi odpowiedzi na posty?
Bo mi na samym dole strony i wcale mi sie to nie podoba, głupio mi sie tak pisze.

Agacia ja zaznaczasz nasze cytaty to później wciskasz odpowiedź na temat..pojawia się okienko na dole i naciskasz zaawansowana edycja..pojwia sie duże okno i piszesz...:tak::tak::tak::tak:

Ja też uzależnioa :tak::-):rofl2: robię srednio raz w tyg tylko mięsko marynuję w tej przyprawie z odrobiną oliwy całą noc dodaję łyżeczkę miodu a potem panieruje w pokruszonych płatkach kukurydzianych i jest obłędne jk z KFC tylko jakie tuczące:zawstydzona/y:ale Tomek mnie motywuje bo tez uwielbia i sie tak nakrecamy :-D

Ale mi narobilas smaka....:-D:-D:-D:-D

Hejka

U nas tez nie ma znaczenia o której Oliwia pojdzie spać....zawsze wstaje max 7.30 :confused:

Jestem taka wściekła po tym szczepieniu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie zastanawiam się czy to ze mną jest coś nie tak czy naprawdę z tymi lekarzami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wchodzę na badanie przed szczepieniem(pomijam,że okazało się,że Oliwia już nie kwalifikuje się do ważenia bo jest za "stara") sadzam młodą na przewijaku i chcę zdjąć buciki a doktorka,że mam bucików nie ściągać tylko górę....ok....więc na stojąco zdejmuję Oli bluzeczkę a ta stara do mnie że dlaczego ja w bucikach dziecko na przewijaku stawiam:angry::angry::angry::angry::angry::angry:normalnie stanęłam spojrzałam na nią z zaciśniętymi ustami i chyba zaczaiła o co chodzi bo tylko łeb spuściła....no i rewelacje mi sprzedała na temat nocnikowania!! że dziecko które chodzi już samo powinno załatwiać swoje potrzeby na nocnik a nie robić w pieluchę!!! normalnie poj......a! baba!!!więc powiedziałam jej żeby sobie poczytała trochę na temat który porusza bo chyba jest niedouczona!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:oczywiście Oliwia jak tylko ją zobaczyła to w ryk i papa cały czas jej robiła....ehhh...potem 3 kłucia :-:)-:)-:)-( dobrze,że teraz długo spokój z szczepieniami w listopadzie tylko bilans dwulatka....

znowu, oj Kochana cos masz mega pecha...a ta baba to niech idzie w cholerę...a co za szczepienie że aż 3 ukłucia???
My tez planujemy w tym tygodniu szczepić się ale Jula znowu ma katar:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

A tak w ogóle witajcie....
Noc u nas masakryczna...w życiu jeszcze takiej nie mialam....:no::no::no::no:
Chyba wychodza nam jakies ząbeczki...Jula z gorączką katarem nie spała od 2 do 6 a ja razem z nią...teraz juz nie ma goraczki i nawet jest bardzo nie marudzi.....

Co do spania, to kladziemy ja ok.21.30 i spi do 8-9 a w dzien drzemka ok. 2godz.....

Hejka

Yoka bidulko ty się namęczysz z tymi babsztylami.....i Oliwcia tez......ściskam mocko:*:*

My czekamy na tatusia naszego kochanego, ma teraz 1 zmianę, wiec zaraz b edzie w domku,a jeszcze znowu jeździ z kumplem autkiem to już w ogóle raz dwa i na miejscu:-):-):-)

Potem jakieś amku, Mariczka wstanie i posiedzimy razem....ze spacerku lipa niestety wietrzysko takie,że mam wrażenie jakby balkon miało mi oderwać.....

nie wiem co jeszcze miałam napisać.....buziaczkuje Was wszystkie i każdą z osobna

moz-screenshot.png
calus4.gif

Hejka

Yoka bidulko ty się namęczysz z tymi babsztylami.....i Oliwcia tez......ściskam mocko:*:*

My czekamy na tatusia naszego kochanego, ma teraz 1 zmianę, wiec zaraz b edzie w domku,a jeszcze znowu jeździ z kumplem autkiem to już w ogóle raz dwa i na miejscu:-):-):-)

Potem jakieś amku, Mariczka wstanie i posiedzimy razem....ze spacerku lipa niestety wietrzysko takie,że mam wrażenie jakby balkon miało mi oderwać.....

nie wiem co jeszcze miałam napisać.....buziaczkuje Was wszystkie i każdą z osobna
calus4.gif

moz-screenshot.png

znowu, oj Kochana cos masz mega pecha...a ta baba to niech idzie w cholerę...a co za szczepienie że aż 3 ukłucia???
My tez planujemy w tym tygodniu szczepić się ale Jula znowu ma katar:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:....
Madzienko normalne wg kalednarza szczepień obowiązkowych które jest przewidziane coś w okolicach półtora roku. My mamy w kwietniu i już w styczniu pielęgniarka informowała nas że będą trzy ukłucia więc żeby albo się zaopatrzyc w maśc znieczulającą albo jak chcemy to możemy wykupic szczepionkę 3w1

reklama
Madzienko normalne wg kalednarza szczepień obowiązkowych które jest przewidziane coś w okolicach półtora roku. My mamy w kwietniu i już w styczniu pielęgniarka informowała nas że będą trzy ukłucia więc żeby albo się zaopatrzyc w maśc znieczulającą albo jak chcemy to możemy wykupic szczepionkę 3w1

ja myslalam ze to jest tylko w formie 3w1 dzieki Kokusia....
A wiecei ile kosztuje szczepoionka 3w1???

Do góry